Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTE TÄHEMÄRKIDE jaoks tuleb 2019 elu parim aasta?

Meid ootab ees 2019. aasta koos uute võimaluste ja väljakutsetega. Uus aasta on alati teatud mõttes nagu puhas valge leht - uus algus, uus võimalus olla parem ja tublim. Milliste tähemärkide jaoks tõotab alanud aasta tulla elu parim?

Selgub, et nendeks märkideks on Jäär, Skorpion ja Veevalaja.

Jäära märk leiab saabuval aastal tõelise armastuse, mis muudab kogu tema elu ja senise arusaama maailmas toimuvast. Sa tunned, et kõik, mida sa seni teinud oled, on justkui tühine selle kõrval, mis elus nüüd toimuma saab. Sa oled oma õnne tipul.

Skorpioni võitlusvalmidus saab 2019. aastal mitmekordselt tasutud. Sa oled millegi nimel väga palju vaeva näinud, higi ja pisaraid valanud ning lõpuks saab su töö ja vaev väärikalt tasustatud. See pole sulle kergelt kätte tulnud ja sellest tulenevalt hindad ka saadud autasu kõrgelt. 

Veevalaja elu pole alati sugugi kerge - sa kaldud melanhooliale ning kipud iseendas liialt kahtlema. Sel aastal jõuab sinuni aga teadmine ja sisemine rahu - sa õpid iseennast paremini tundma ja saad aru, mida elult tegelikult tahad. See toob su ellu palju rõõmu ja häid emotsioone.

Allikas: higherperspectives