Reklaam sulgub sekundi pärast

MILLISTELE TÄHTKUJUDELE MEELDIB voodis räpane kõnepruuk?

Räpane kõneviis ehk dirty talk nõuab harjutamist. Olgu siis tegu seksikate sõnumitega või rääkimisega seksi ajal  räpane kõneviis paneb vere keema ning suurendab himu. Ka enda fantaasiate jagamine on hea viis, kuidas vestlust sinnapoole tüürida. Veebileht Elite Daily pani kirja neli tähemärki, kes naudivad dirty talk'i ja kellel see loomulikult välja tuleb. 

Skorpion

Skorpion on kõige seksuaalsem tähtkuju. Pole siis ime, et lisaks tegudele võtavad nad põlved nõrgaks ka sõnadega. Tema nipiks on küsida küsimusi. Skorpion uurib oma voodikaaslaselt detailseid kirjeldusi selle kohta, mida viimane tahab, et temaga voodis tehtaks. 

Kaalud

Kaaludele meeldib seksi ajal rääkida. Nad õpetavad meeleldi oma partnerit ning räägivad, kui hea miski nende meelest on. 

Kaksikud

Kaksikud oskavad avalikus kohas oma partneri kõrva selliseid vallatusi sosistada, et himu võib neid lähimasse tualettruumi "kähkukale" viia. Ka meeldib neile kuulata, kui partner nendega räpaselt räägib. 

Vähk

Vähk oskab saata superseksikaid sõnumeid. Nendega tasuks olla ettevaatlik, sest nad võivad oma kirjapandud fantaasiad ükskõik millisel hetkel ka ellu viia.