Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ELU KULDREEGLID: Mai-Agate Väljataga

Igaühel meist on oma tõed, mille järgi me elame, kuid mõnikord leiame otsitud tarkusetera hoopis kellegi teise jutust. Seekord jagab oma elutõdesid teadjanaine ja selgeltnägija Mai-Agate Väljataga (86).

 

Tee seda, mis sulle meeldib, ja tee alati seda, mis sulle meeldib, sest just nii saad sa olla õnnelik. See teebki sind õnnelikuks.

Tuleb alati meeles pidada, et kõik, mida sa teed, teed endale. Energiatel on seadus, et nad pööravad alati otsa ringi. Ükskõik, mida sa teed teistele, teed sa ka endale.

Me kipume end sageli teistega võrdlema, kuid tegelikult oleme teistega võrreldamatud. Me ei saa kedagi endale eeskujuks seada. Vaid sina ise oled enda etalon ja see, kelle järgi juhinduda.

Vaid sina oled enda jaoks parim, ükskõik mis on, sina oled ikka ja alati parim. Armasta end just sellisena, nagu sa oled, kõigi oma eripäradega.

Andeksandmine olgu alati varnast võtta! Pole ju raske andeks paluda, kui oled eksinud või kellelegi liiga teinud. Andeks palumine lõpetab energeetilise ahela.

Mõtlemisest algab kõik, sest meie alateadvus valitseb meie mõtteid. Kui sa ei ole oma eluga rahul, siis ei tohiks sa kunagi öelda, et ma pole oma eluga rahul. Pigem mõtle, millise osaga sellest sa rahul ei ole.

Ära abista inimest, kui ta pole sinult abi palunud. Muidu rikud universumi seadust ja inimene ise ei saagi oma ettenähtud kogemust.

Kuula alati oma sisetunnet! Pea järgi tegutsedes on alati ämbrite kolinat kuulda...

Õpi armastama! Tingimusteta.

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar november- detsember 2018.