Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ILUSA KEHA 5 SALADUST: Kristi Õismann

Kõik naised tahaksid tunda end ilusa ja õnnelikuna oma kehas, kuid vahel näib, et oma keha armastama õppimine on kõige raskem ülesanne üldse ning selleks kulub aega. Kaunis ja tubli Kristi Õismann tegeleb igapäevaselt teiste naiste ilusaks tegemisega - nimelt on ta ripsmetehnik ning vabal ajal käib ta jooksmas, tegeleb tai poksiga ning armastab muidugi hästi süüa.

Kõik naised tahaksid end oma kehas ilusa ja õnnelikuna tunda, kuid vahel näib, et oma keha armastama õppimine on kõige raskem ülesanne üldse ning selleks kulub aega. Kaunis ja tubli Kristi Õismann tegeleb igapäevaselt teiste naiste ilusaks tegemisega - nimelt on ta ripsmetehnik ning vabal ajal käib ta jooksmas, tegeleb taipoksiga ning armastab muidugi hästi süüa.

Kristi on imeline näide sellest, et kui sa väga tahad, siis suudad end käsile võtta ja vormida oma keha just selliseks, nagu unistanud oled.

Palusime Kristil välja tuua tema ilusa keha viis saladust, tänu millele ta end vormi on saanud:

1. 9 korda kukud, 10 tõused püsti

Sa kaotad ainult siis, kui annad alla.

2. Joo vett!

Väga oluline on juua vett ning ei tohi unustada, et ka joogid sisaldavad kaloreid, seega kas on ikka väärt juua päevas viis latte't või karastusjooke?

3. Toitumine on alati nr 1

Aga ära unusta end vahel premeerida, soovitan teha cheatmeal, mitte cheatday

4. Trenn

On loogiline, et kui sööd vähem kui kulutad, siis põleb ka rasv. Seega, mida rohkem teed trenni, seda rohkem saad ka süüa. Pole vaja end hoida liigses kaloridefitsiidis.

5. Ole õnnelik!

No stress! Muuda tervet oma elustiili ja võta seda kui teekonda, mis rahulikult kulgeb ega saagi läbi. Vaid nii suudad sa seda nautida ja muutus jääb püsima. Rohkem naeratust, vähem muret.