Reklaam sulgub sekundi pärast

MINU ÕNNELIKU KEHA 5 saladust: blogija Fitloora

Enamik meist tunneb Laura Liisa Leoskit nime all Fitloora. Sõna fit nimes ütleb juba paljutki – tegemist on sporti ja tervislikku eluviisi armastava neiuga. Küsisime Looralt, mis on tema õnneliku keha 5 saladust. 

Trenn

Ma üritan iga päev trenni teha või olla aktiivne (liikuda vähemalt 10 000 sammu). Trenni tegemine paneb mind hästi tundma ja kui mõni õhtu avastan, et olen terve päev istunud ning jõusaali külastus ka vahele jäänud, siis õhtune jalutuskäik on peaaegu et kohustuslik. Enne magama jäämist on palju parem tunne, kui tead, et oled teinud midagi tervislikku oma keha heaks.

Hoolitsetud juuksed ja küüned

Ütlen ausalt, et küünte järjepideva hoolitsusega pean veel vaeva nägema, aga see tunne on nii hea, kui küüned on värskelt värvitud. Enda uhkuseks pean aga pikki juukseid, mida meeldib alati soengusse sättida. Ma tunnen, et pikad "ilusad" juuksed on terve elu olnud minu jaoks väga-väga olulisel kohal hea enesetunde saavutamiseks.

Salati söömine

Võimatu on tunda end koledana tervislikku salatit süües. Mulle tuleb kohe pähe kõik "stock photo" modellide pildid, kes naeratavad ja salatit söövad. Juba see teadmine, et sööd suure hulga rohelist ja värsket tekitab nii hea tunde! Muidugi ma nüüd ei taha, et keegi arvaks, et ma ainult salatit söön  see kindlasti ei tee kedagi õnnelikuks. 

Silmaaluste mask

Mul on alati nii hea meel, kui mulle saadetakse PR-pakiga silmaaluste maske. Need tõesti toimivad! Ausalt öeldes ajavad ka kurgiviilud asja ära. Pärast on palju värskem tunne.

Hästi istuvad teksad

Ma ei suuda kanda teksaseid, mis ei istu hästi. Siis on alati ebamugav olla. Hea paar teksaseid panevad inimest end kindlasti enesekindlamalt tundma. Peaaegu kõik, keda ma tean, ütlevad, et neil on see ÜKS paar teksaseid, mida kannaks lausa ribadeks ja ostaks sama paari uuesti, kui katki läheksid.