Reklaam sulgub sekundi pärast

MIRENA HORMOONSPIRAAL oleks äärepealt noore naise elu nõudnud

Paljud naised eelistavad aina enam ja enam Mirena hormoonspiraali, kuna pikaajalise meetodina on see väga kindel, mugav ja kuluefektiivne. Kuigi enamik naisi võib spiraaliga küll rahul olla ning neil ei esine mingeid kõrvaltoimed, läks hiljuti internetis levima õõvastav lugu Ameerikas elavast Jessica Nicole'ist, kes jäi vaatamata Mirenale rasedaks ning oleks seetõttu äärepalt oma elu kaotanud. 

"Kõik, kes mu loo üle imestavad, siis ma ei teadnud, et olen rase. Viimased neli päeva on mul olnud krambid ja verejooks ning miski sundis mind rasetustesti tegema. See oli positiivne. Läksin eile õhtul poole kaheksa ajal Leconte haiglasse tagasi ning seal tehti mulle veretest ning ultraheli. 

Arst ütles, et ultraheli ei näita mingisugust märki rasedusest ning ta ei leia ka Mirena spiraali üles, kuid nad teevad veel teste ja kontrollivad. Läksin tagasi palatisse ning jäin tulemusi ootama. Umbes pool tundi hiljem tuli arst minu juurde ning ütles, et kuna mul on emakaväline rasedus, siis jätab ta mind ööseks haiglasse sisse ning kohe hommikul tehakse mulle operatsioon. 

Kuskil 10 minutit hiljem tuli ta tagasi, katsus mu kõhtu ning sõnas, et nad teevad mulle juba täna õhtul erakorralise operatsiooni, kuna hormoonspiraal on sattunud mu munajuhasse ning lisas, et kui ma oleksin veel natukene oodanud, siis poleks surnud mitte ainult mu beebi, vaid tõenäoliselt ka mina ise. 

Ma kaotasin oma lapse, oleks peaaegu ise ära surnud, elasin üle suure operatsiooni ning kõike seda Mirena hormoonspiraali tõttu. See spiraal, mis peaks 99,9-protsendilise tõenäosusega raseduse eest kaitsma, tegi suure kahju mu munasarjadele ning rikkus mu "naiselikud kehaosad". Ma hoiatan kõiki naisi - ärge iial võtke endale Mirena hormoonspiraali!!! 

Helgema poole pealt vaadatuna olen õnnelik, et arstid leidsid selle ning tahaksin tänada kõiki arste ja õdesid, kes minuga tegelesid. Aitäh teile ja Jumal õnnistagu teid."