Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ASI OLI LAURA PÕLDVERE teismeea hullus?

Suure tõenäosusega meenub igal naisel teismeeaga seoses midagi sellist, mida võiks nimetada hulluseks ning erandiks ei ole siinkohal ka lauljatar Laura Põldvere. Laura on terve oma elu hinnanud ehteid ning nendega seoses oli tal aastaid tagasi ka üks positiivne hullus, mis tänaseks on aga juba ammu kadunud.

"Ehe on minu jaoks just nimelt hea energia kandja, mis ei pea kohe silma jääma, aga mis annab edasi selle sõnulseletamatu "millegi,"" ütleb Laura.

Kuid mis see täpselt siis oli, mida Laura ise oma kooliaja hulluseks peab? "Minu jaoks oli väga oluline, et kõikidel koolipäevadel peab kõrvas olema midagi erinevat - see andis värske ja energilise tunde. Mingil hetkel aga see heas mõttes hullus taandus ning praegusel hetkel on mul ainult mõni paar kõrvarõngaid," tõdeb lauljatar.

Viimase aasta jooksul on Laura aga õppinud taas kella kandma. "Enamik kelladest mul ei tööta ehk ma pole neid käima pannud ja need näitavad vale kellaaega. Vahetevahel on naljakas vaadata, et huvitav, mis hetkel see seisma jäi või kus ma siis olin," muigab Laura.

Lugu ilmus Buduaari ajakirjas.