Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS JUHTUS: PALJAS PORGAND ei teinudki seda, mida välja hõikas

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre kuulutas eelmise nädala neljapäeva hommikul suure häälega avalikkusele välja, et ta kaob sotsiaalmeediast ning et tal puudub igasugune ligipääs Instagrami, Facebooki ja teistesse taolistesse kanalitesse kuni 23. aprillini. Kuid vaid neli päeva hiljem teatas Paljas Porgand, et ta on nüüd tagasi.

Neljapäeval, 11. aprillil tegi Paljas Porgand oma Instagrami kontole nii-öelda hüvastijätupostituse, kus ta kirjutas, et läheb nüüd eemale. "Ma tulen tagasi tugevama ja paremana. Loodetavasti... Kui ma tagasi tulen, siis ma räägin ka sellest, mis minuga juhtunud on. Kuni 23. aprillini puudub mul igasugune ligipääs nutividinatele, ka arvutile. Seega palun ärge pommitage mind. Ma armastan teid kõiki ja tänan teid suurepärase toetuse eest."

Kuid juba esmaspäeval riputas naine oma Instagrami story'sse kaadri ning kirjutas juurde kommentaariks, et ta teeb nüüd tagasituleku. Sellele järgnesid veel mitmed reklaampostitused, mis ilmselt ootasid avaldamist ning survestasid naist ühtlasi ka sotsiaalmeediasse tagasi imbuma.

Loodetavasti mõjusid neli eemal oldud päeva inspireerivalt. Blogija ise kirjutas tänase foto juurde: "Millega ma vahepeal tegelenud olen? Ei miskit suurt – kodeerisin ainult oma DNA ümber. Elasin olevikus. Ravisin ennast mineviku traumadest. Tegelesin oma hingega."