Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS ON JANA HALLASE lemmikparfüüm?

Igal naisel kujuneb aastate raames välja teatud kindel parfüüm, millele ta truuks jääb ning mis tundub just see kõige temalikum olevat. Kusjuures lõhnad mõjuvad iga inimese nahal erinevalt  üks ja sama parfüüm võib ühe naise peal olla sootuks erinev kui teise peal. Stilist Jana Hallas toob välja oma lemmikparfüümid, millega tal on isiklik suhe.

Janal on kaks väga suurt lemmikut. "Üks lemmikparfüüme on Stella McCartney Stella. Tegelikult on see üks kahest parfüümist, mida olen kasutanud juba üle 10 aasta. Teine on Thierry Mugler'i Alien, mille isiklik suhe minuga ulatub vist juba 15 aasta taha. Miks meeldivad? Minu jaoks eristuvad need lõhnad teistest, tundsin nad kohe nii-öelda ära, nad on kuidagi minulikud,” muigab Jana.

Kuid tal on veel üks lemmik. “Tegelikult on veel üks parfüüm, mille jälile jõudsin paar aastat tagasi, aga see on saladus.”

Parfüüme vahetab Jana harva. “Sobivat pole lihtne leida. Minu esimene parfüüm pärineb ilmselt lapsepõlvest, täpselt ei meenu, kuid mäletan, et vaimustusin väga Bulgaaria roosiõli lõhnast, mis oli Bulgaaria reisilt kaasa toodud.”