Reklaam sulgub sekundi pärast

MIS TOIMUB KYLIE JENNERI ja Travis Scotti vahel?

Kaks kuud tagasi jõudis avalikkuse ette uudis, mille kohaselt olevat Kylie Jenner (22) oma kallimast Travis Scott’ist lahku läinud. Nüüd aga nähti Kyliet ja Travist taas koos ning allika sõnul saavad nad lausa suurepäraselt läbi.

Kylie, Travis ja nende pisitütar Stormi Webster veetsid tänupühad Palm Springs’is. Nendega koos olid ka Kendall Jenner, Kris Jenner koos oma kallima Corey Gamble’iga ning Khloe Kardashian koos oma tütre True Thompsoniga.

Allika sõnul said Kylie ja Travis võimaluse ka kahekesi aega veeta ning neil näis üsnagi lõbus olevat. Paar nautis kokteile, nad sosistasid teineteisele kõrva ja naersid. 

Oktoobri alguses jõudis avalikkuseni info, mille kohaselt on Kylie ja Travis lahku läinud. Allikate sõnul on suhte purunemise põhjuseks lahendamatud erimeelsused. Kylie tahab rohkem lapsi, Travis aga oma karjäärile pühenduda.

Kylie'i fännid on antud teemat kommenteerides jäänud üksmeelele arvates, et Kylie ja Travis ei tundnud teineteist veel piisavalt hästi. Perekond loodi liiga vara ja nüüd ongi tagajärjed käes.

Kylie tahtvat teist last, Travis aga rohkem vabadust ja karjäärile keskendumist.