Reklaam sulgub sekundi pärast

MITU KORDA NÄDALAS peaksid sa oma juukseid tegelikult pesema?

Ilueksperdid tõdevad, et juukseid ei tohiks mitte mingil juhul iga päev pesta, kuigi paljud naised just seda teevadki. On üksnes loomulik, et sa tahad ilusaid ja säravaid kiharaid, mitte rasvaseid sorakaid, mis piinlikkust valmistavad. Kuid igapäevaselt juuste pesemine muudab nad kiiremini rasvaseks ja siit ka küsimus  kui tihti peaks juukseid pesema, et nad oleksid ilusad ega läheks nii kiiresti rasvaseks?

Glamouri iluekspertide sõnul võiks oma kiharaid šampooni ja palsamiga pesta kaks kuni kolm korda nädalas, mitte rohkem. Niisama märjaks võib juukseid loomulikult teha sagedamini.

Kui sa oled aga harjunud juukseid iga päev pesema, tuleks läbi teha nii-öelda harjutuse kuur ehk asuda oma juukseid pesema kahel kuni kolmel korral nädalas ja pead välja kannatama selle vahepealse perioodi, mil nad siiski rasuseks muutuvad. See periood ei kesta kaua ning juuksed harjuvad ära uue režiimiga ega muutu enam rasvaseks.

Kokkuvõttes tasuks oma kiharate huvides siiski see pisut rasvane periood ära kannatada  tulemusena ei muutu sinu juuksed enam nii kiiresti rasvaseks ja mis veel: juuksed muutuvad ka tugevamaks, sest juukse juure osa saab vähem räsimist.