Reklaam sulgub sekundi pärast

MOEBLOGIJA GRETE LINK müüb Buduaari turul kapi tühjaks!

Saku Suurhallis on toimumas taas Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE, mis on kõige lõbusam, ilusam ja müüjaterohkem turg Eestimaal! Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müüki nii naistele, lastele kui meestele, lisaks on kohal hulgaliselt staare. Üks neist, armastatud moeblogija Grete Link, rääkis meile turu eel, mida tema kavatseb oma lugejatele soetamiseks letile laotada.

Grete Link ehk GLINK BLOG autor on kaunis noor naine, kel on aastatepikkune kogemus nii moe- kui ilumaailmas. Erialalt on ta jumestaja ning on koostööd teinud 
näiteks I.L.U., Ivo Nikkolo, Maybelline New York'iga ning mitmete kodumaiste moeloojate ja moesündmustega.

Hetkeseisuga on Grete üks armastatumaid moeblogijaid kodumaal ning tema lugejate ja meie õnneks on ta sel aastal liitunud ka Buduaari turg LIVE staarituru müüjatega. Mida Grete aga meie jaoks letile laotab?

"Turul kavatsen müüa riideid, mis on kord olnud väga südamelähedased, kuid nagu ikka, ajaga stiil muutub ja seepärast on paljud esemed oma tee "müügiosakonda" leidnud," räägib Grete ning lisab, et kellegi rahakotti ta oma müüdavate moeesemetega liialt tühjendama ei hakka. Nimelt jäävad Grete müüdavate esemete hinnad 1-30 euro vahele.

Grete on Buduaari turgu mõned korrad küll külastanud, kuid müüjana on ta seal päris esimest korda. Seega hoidke piip ja prillid, sest stiiliguru riidekapist tuleb müügile aastatega kogunenud tõeliselt erilisi esemeid! Lisaks rääkis Grete ka, et kavatseb mõne kuu pärast arvatavasti kolida teisele poole ookeani, seega lahti tuleb ilmselt saada isegi asjadest, mis ehk liigagi südamelähedased on.

"Osa võtan seepärast, et mul on üpris palju riideid, mis otsivad uut omanikku. Olen märganud, et kohale tuleb alati palju inimesi, mis on väga positiivne, sest toetan igati riiete ringlust," ütleb Grete. Lisaks peab stiilne kaunitar turgu ka heaks võimaluseks enda lugejatega kohtuda.