Reklaam sulgub sekundi pärast

MOEDISAINER TIM BLUZIL VALMIS esimene muusikavideo

Endine moedisainer Tim Bluz esitles muusikavideot oma esimesele venekeelsele singlile "Новая Игра" ("Uus mäng").

Lugu räägib enesetunnetusest. "Ma arvan, et igaühel on olnud elus päris raskeid olukurdi. Neist läbi tulles hakkad tavaliselt paljusid asju  ümber mõtestama ning aru saama, mida sa ometi elult tahad," täpsustab Tim ning lisab, et  sellised hetked annavad sulle ainulaadse võimaluse alustada uuesti, puhtalt lehelt. 

Lugu räägib otsingust ja teest, suureks kasvamisest, kahtlustest ja valikutest. See sündis Bluzi enda kogemusest. "Ma arvan, et hakkan alles nüüd õppima endaga kooskõlas ja harmoonias olema ja üldse aru saama, kes ma olen, mida ma tahan, keda ma tahan ja miks mul seda kõike vaja on. Tagasi vaadates tunduvad paljud asjad nii kaootilised. Aga usun, et seda oli ikka vaja, et jõuda siia, kus praegu olen. Valisin just selle loo esimeseks singliks, sest see on hästi reflektiivne. See paneb mõtlema."

Muusikavideo idee põhineb muutuse vajaduse tundel. Tim Bluzi tegelane ärkab järjekordse peo järel, täiesti segaduses, ei saa aru, kus ta on, kuidas ta oli siia sattunud ning kes on need võõrad inimesed tema juures. Siis hakkab mälu tasapisi tagasi tulema, ja ta meenutab detaile, mida tahaks kohe ära unustada. Seega tuleb ka arusaamine, et selline olemine pole õige ja peaks kuidagi sellest nõiaringist välja astuma.

Vaata videot!