Reklaam sulgub sekundi pärast

Moemaan objektiivis: Britta Talving

Seekordses rubriigis "Moemaan objektiivis" on moodi hingav Britta Talving. Tema moealane töö sai alguse siis, kui oli Tiina Talumehe ateljees assistendiks. Seejärel töötas Britta mitu aastat stilistina ning ühtlasi kolm aastat kaasmoetoimetajana ajakirjale Anne & Stiil. Nüüd töötab asjalik noor naine aga H&Mi showroom'i juhatajana. Lisaks on ta ka ligikaudu kuus aastat pidanud blogi, mis käsitleb nii moodi, sellealast tööd kui ka isiklikku elu.

Seekordses rubriigis "Moemaan objektiivis" on moodi hingav Britta Talving. Tema moealane töö sai alguse, kui oli Tiina Talumehe ateljees assistendiks. Seejärel töötas Britta mitu aastat stilistina ning ühtlasi kolm aastat kaasmoetoimetajana ajakirjale Anne & Stiil. Nüüd töötab asjalik noor naine aga H&Mi showroom'i juhatajana. Lisaks on ta ka ligikaudu kuus aastat pidanud blogi, mis käsitleb nii moodi, sellealast tööd kui ka isiklikku elu.

Kuidas kirjeldaksid oma riietumisstiili ja garderoobi?

Igal rõivaesemel, mis soetan, peab olema teatav kiiks. Armastan konkreetse lõike ja tugeva värviga rõivaid, lemmiktooniks on seejuures elektrisinine. Kontsade asemel eelistan juba aastaid kanda madalaid jalanõusid ning seda puhtalt mugavusest. Kõige olulisemad asjad minu garderoobis on aga sinised kitsad teksad, lihtne valge T-särk ning must pintsak - erinevate aksessuaaridega kombineerides aitavad need nendel mul-ei-ole-midagi-selga-panna tüüpi päevadel hädast alati välja!

Milliste riideesemete või aksessuaaride vastu on nõrkus?

Aksessuaaridest kindlasti erinevad kaelakeed - need annavad riietusele viimase lihvi. Rõivasemete puhul on mul nõrkus kõikvõimalike jakkide vastu, eriti kui need on kunstkarusnahast. Jakke ongi mul tegelikult üpris totralt palju kogunenud ning toppe, mida nende all kanda, selgelt liiga vähe!

Mis on sinu hetke lemmikriided/-jalanõud, mida sa just praegu kanda armastad?

Seelikud ja kleidid! Küllap on see seotud soojema hooaja algusega ning tuleneb vajadusest lasta kehal pärast talvevammuste kandmist hingata.

Milline on sinu lemmiktsitaat?

Armastan ilukirjandust ning lõviosa minu lemmiktsitaatidest pärineb romaaniklassikast, mitmed neist just Remarque'i "Triumfikaarest". Üks minu jaoks olulisemaid mõtteid pärineb aga hoopis Steve Jobsilt ning kõlab inglise keeles nii:

"Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.

Britta lemmiktsitaadiga oleme igati nõus! Tema blogi saab külastada SIIN!

PS! Stiilsed naised, andke meile endast märku! Kui tead mõnda moemaani, siis anna meile vihje [email protected]

 

Grete Link


[gallery ids="1991683,1991690,1991699,1991707,1991716,1991725,1991735,1991744,1991754,1991764,1991773,1991782,1991790,1991800,1991809,1991820"]