Reklaam sulgub sekundi pärast

NAINE KIRJUTAS MEHELE kurva kirja: “Ütlesid, et olen sinu jaoks liiga paks!”

Liisa hakkas meest kõrvalsuhtes kahtlustama, kui too võttis kaalust alla ning mitu korda nädalas trennis hakkas käima. Samuti pööras mees oma välimusele varasemast tunduvalt rohkem tähelepanu ning investeeris riietesse rohkem raha. 

"Hakkasin sind petmises kahtlustama, kui hakkasid ootamatult trennis käima ning pöörasid rohkem tähelepanu oma välimusele. Varem ei meeldinud sulle riietepoodides käia, kuid ühtäkki ostsid endale kokku ilusaid riideid ning pöörasid tunduvalt rohkem tähelepanu oma välimusele. 

Jälitasin sind ühel päeval autoga ning nägin, et sisenesid ühte kortermajja. Hetk hiljem tulite naisega rõdule, suudlesite ning läksite tuppa tagasi. See murdis mu südame. Ma küll kahtlustasin sind, kuid polnud selles kindel, kuni selle hetkeni. 

Miks sa mulle sedasi tegid? Kinkisin sulle kaks last ja parimad aastad oma elust. Sina aga tegid mind kogu aeg maha ja mõnitasid, et olen seksi jaoks liiga paks. Võtsid kinni mu pekkidest ja tegid öökivat häält. Tegelikult polnud ma aga sugugi paks - ülekaalu oli vaid 5 kg. Oleksid selle asemel võinud ennast peeglist vaadata. Sa olid 20 kg ülekaalus, öösiti sa peeretasid ja norskasid. Aga mina ei mõelnud sinu petmisele ja ei mõnitanud sind. 

Sellel hetkel otsustasin ma, et maksan sulle kätte ning teen kõik tagasi. Hakkasin samuti trennis käima ning kaotasin need üleliigsed 5 kg, käisin juuksuris, maniküüris, pediküüris ning täiendasin oma garderoobi. Ka mehed hakkasid mulle tähelepanu pöörama ja ma tundsin ennast hästi - ma puhkesin õide.

Ka sina panid seda tähele. Hakkasid kodus rohkem aega veetma ja tegid mulle komplimente. Tunnistasid üles ka oma kõrvalsuhte ja vandusid, et sa ei tee enam iial mulle haiget ning palusid teist võimalust. Samal ööl üritasid minuga seksida, kuid ma keeldusin. 

Armas abikaasa, nüüd ei taha enam mina sind. Sa murdsid mu südame. Ja teadmiseks sulle - ma tahan lahutust!"

 

Buduaarile Liisa