Reklaam sulgub sekundi pärast

NAINE OLI KOGEMATA VAHEKORRAS oma mehe kaksikvennaga

Austraaliast pärit naine jagas ühes suhteportaalis lugu sellest, kuidas ta kogemata oli vahekorras oma praeguse abikaasa kaksikvennaga. Esmalt sai ta tuttavaks Tomiga, kellega tal oli üheöösuhe ning ei midagi enamat - ta kirjeldab seda kui maailma parimat seksi. Aasta hiljem jäi naisele Tinderis silma aga mehe kaksikvend Danny, keda ta esialgu ekslikult hoopis Tomiks pidas.

Naine võttis mehega ühendust ning nad läksid koos kohvi jooma. Ta ütles mehele, et nad on varem ka kohtunud, ent mees raius vastu, et see on võimatu, sest ta mäletaks seda. Midagi enamat naine toona ei öelnud, seega üheöösuhe jäi mainimata.

Endamisi mõtles naine, et ehk on asi tema uues soengus ja juuksevärvis ning jättis teema sinnapaika.

Mida kauem naine selle mehega aega veetis, seda enam sai talle selgeks, et tegemist on tõepoolest hoopis teise mehega. 

Kui naine aga viimaks mehe perekonnaga kohtus, siis sai ka müsteerium lahendatud. Selgus, et Dannyl on kaksikvend Tom ning just Tom oligi see, kellega tal üheöösuhe oli. Naisel õnnestus samal õhtul Tomiga viivuks kahekesi jääda ning paluda, et ta mitte kunagi nende üheöösuhtest Dannyle ei räägiks. Et Tom oli selleks ajaks ka ise kihlatud ning õnnelikult armunud, siis saigi kokku lepitud, et minevikus toimunust ei räägi kumbki.

Täna on naine Dannyga õnnelikult abielus ning saladus on endiselt saladuses hoitud.