Reklaam sulgub sekundi pärast

NAINE OLI MEHEGA aasta aega järjest iga päev vahekorras

35-aastane USA-st pärit Brittany Gibbons tegi kolm aasta tagasi radikaalse otsuse: ta otsustas aasta aega järjest iga päev oma mehega vahekorras olla. Otsus sündis sellest, kui naine mõistis, et paari seksuaaleluga seotud probleemid tulenevad temast ja tema negatiivsest enesehinnangust.

"Natuke aega peale seda, kui oli sündinud meie kolmas laps, tulin dušši alt, nägin ennast peeglist ja mõtlesin, et kes sellist ema küll tahab. Peale seda hakkasin ennast häbenema. Kustutasin seksi ajaks tuled, peitsin ennast suurte riiete varju ja dušši alt tulles riietusin nii ruttu, et mehel ei õnnestunud mind alati näha," kirjutas Brittany portaalis Good Housekeeping. 

Olukord kestis sedasi mitu aastat ja lõpuks mõtles Brittany, kas ta mees üldse mäletab enam, milline ta alasti välja näeb. Idee sai alguse aga sellest, kui naine rääkis sõbraga, kes tunnistas, et seksib oma mehega igal pühapäeval peale kirikus käimist - see oli nende jaoks rutiin ja Brittany meelest oli tegu kõige tugevama, armsama ja armunud paariga, keda ta teadis. 

Mees oli naise ideega koheselt nõus ja nii nad asja kallale asusidki. 

"Alguses oli see väga raske. Seisin õhtuti dušširuumis ja mõtlesin sellele, et ma pean veel oma mehega seksima. Olen kolme lapse ema ja töötan kodus - ainuüksi mõte seksist tekitas väsimust," tunnistas Brittany. 

Mida aeg edasi, seda rohkem naine aga seksi vastu huvi tundma hakkas. Ka lisandus nende ellu rohkem romantikat ja lähedust. Ka Brittany enesekindlusega seotud probleemid hakkasid vaikselt kaduma. 

Kui aasta aega oli möödas, oli naise suhtumine seksi ja enda kehasse täielikult muutunud. Paar lõpetas küll igapäevase seksimise, kuid õpetas neile väga palju. Paar mõistis, et nad on partnerid, mitte korterikaaslased, kes üritavad üheskoos lapsi kasvatada. "Õppisime kui palju seksi me tegelikult vajame, et meie suhe õnnelikuna püsiks. Kui me vahepeal 2 nädalat ei seksi, siis ma ei tekita paanikat, vaid on ka teisi viise, kuidas teineteisele hellust näidata. Tähtis on oma armastust välja näidata."