Reklaam sulgub sekundi pärast

NAISTELT NAISTELE – LIRENE finalistide kinkekotis

Lillet Buduaar Summer Model 2017 finalistide kingikoti sisse on lahke ilutoodete maaletooja firma MG Beauty valinud Lirene kaubamärgi valikust kehale pai tegevaid tooteid.

Uus revolutsiooniline kaubamärk Lirene esindab Poola kõige tuntumat ja väärtuslikumat ettevõtet - Dr Irena Eris kosmeetika laboratooriumi. Kogu Dr Irena Erise ettevõtte kosmeetika põhineb firma enda teaduskeskuses välja töötatud originaalretseptidel, mida testitakse regulaarselt kõikides loomisprotsessi faasides. Hästi tore on see, et teadusuuringute taga on just naised, kes on selle sarja tooted välja töötanud. Nad on loonud nahahooldustooted, mis vastavad just nende endi ootustele ja vajadustele. 

Kõiki Lirene tooteid iseloomustab kõrge kvaliteet, innovatiivsus ja efektiivsus. Lirene nahahooldustooted on ülitõhusad ning hea hinna ja kvaliteedi suhtega. Suvemodelli finalistide kingikotist leiab viis erinevat suveks ideaalset toodet, mille koguväärtus on 45 eurot. 

Kingikoti tooted on järgmised: 

Lirene dušigeel argaania- ja maruulaõliga, 400 ml

Argaaniaõli toidab rikkalikult nahka, samal ajal kui maruulaõli niisutab nahka sügavuti.
 
Lirene isepruunistav kehasprei, 195 ml

Intensiivselt niisutav isepruunistav sprei on mõeldud inimestele, kes hindavad loodusliku ja kuldse päevituse jumet. Nahk jääb pehme ja siidine, mõju on näha juba kahe tunni pärast peale sprei pealekandmist ja säilib kuni seitse päeva. Ei määri riideid. Dermatoloogiliselt testitud.

Lirene Hydro Moisturizing 24h niisutav kreem kuivale ja tundlikule nahale, 50 ml

Innovaatiline Hydro-COMPLEX naha niisutamiseks baseerub lilleveel ja E-vitamiini kapslitel. Valge liilia lillevesi annab nahale tõhusa ja kauakestva niisutuse. Aktiivsed E-vitamiini kapslid vähendavad kortsukeste teket ja vabade radikaalide toimet. Luteiin ergutab naha taastumist, neutraliseerib vabu radikaale ja annab kaitse ebasoodsate keskkonnatingimuste vastu.

Lirene Anti-Cellulite 14 Days Therapy, 2 x 100 ml

Päevane jahutav geel 100 ml + öine soojendav geel 100 ml. Uuenduslik meetod tselluliidivastases võitluses - unikaalne 14päevane tselluliidivastane hooldus! Kombinatsioon erinevatest iluprotseduuridest:
1. samm: krüolüpolüüs
2. samm:termopinguldamine
Mikrotsirkulatsioon paraneb, sest naha peale kantakse vaheldumisi kuuma ja külma!

Lirene Regenerating Foot Treatment (Socks)

Kahefaasiline jalamask. Efektiivne kooslus jämedateralisest koorijast ja koorivatest ensüümidest koos maskiga taastavad naha sileduse ja pehmuse. 

Lirene tooteliin on juba üle 10 aasta saadaval ja enam kui 40 riigis. Igal aastal on Lirene pälvinud rahvusvahelist tunnustust ja auhindu oma uuenduslikkuse ja ainulaadsuse eest ning nii mõnigi tehnoloogia on patendeeritud. Lirene eesmärgiks on pakkuda igale naisele maailmas kõige efektiivsemat nahahooldustooteid, mis panevad naeratama, sest tulemuseks on nooremad, ilusamad ja õnnelikumad kasutajad. 

 

Kogu Eestis müüdava Lirene tootevaliku leiab MG BEAUTY e-poest SIIT!