Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄITLEJA VLADAS Radvilavičiuse nägu tõmmati inetusse petuskeemi

Facebooki keskkonnas on terve maikuu vältel ringlemas olnud libauudised, mis meelitavad inimesi bitcoin'idesse investeerima. Nimelt lubatakse inimestele imelihtsal moel rikastuda ning reklaamitakse seda tuntud Eesti inimeste nägudega, kes väidetavalt on samuti just selle abil miljoneid teeninud. Tegelikkuses on lood aga hoopis teisiti.

Näitleja ja ettevõtja Vladas Radvilavičiuse nägu kasutatakse Bitcoin Profiti petuskeemi reklaamloo esinäona. Lugu jagatakse Facebooki keskkonnas ohtralt ning on näha, et tegemist on sponsored postiga ehk seda on raha eest esile tõstetud. Vladas olevat bitcoin'idesse investeerides teeninud 2,3 miljonit eurot ning oli isegi "Hommiku!" saates käinud oma võimsat investeeringut demonstreerimas. See kõik on aga puhas vale.

Vladas ei ole mitte kunagi "Hommiku!" saates käinud ega antud süsteemis ka bitcoin'e ostnud.

Vladas on antud libauudise levikust teadlik ning kommenteerib seda järgnevalt: "Petuskeemis on kasutatud head ja nüansirikast eesti keelt. Poisid, peitke end hoolega."

Ka ärimees Meelis Lao nägu on täpselt sama petuskeemi loo raames ära kasutatud, kuigi mees ise pole sellega mingil moel seotud.

Seda, kes antud petuskeemi taga on, pole teada. 

Kui näed allpool fotol olevat lugu Facebooki keskkonnas, tea juba ette, et tegemist on petuskeemiga: