Reklaam sulgub sekundi pärast

NÄRVIKÕDI: Viasat Nature metsik loodusretk alustab

Närvekõditav telesari reisisõpradele: telekanal Viasat Nature toob vaatajateni metsiku loodussretke “Sõrmuste isanda” triloogia filmistaari.

Viasat Nature toob televaatajateni põneva reisiseriaali tuntud filmistaari Dominic Monaghani seiklustest metsikus looduses juba täna kell 20.10.

“Sõrmuste isanda” triloogias üht kääbikutest kehastanud Dominic Monaghan viib meid planeedi kõige ohtlikumate, silmapaistvamate ja tabamatute metsloomade otsingutele. Sarjas avastatakse muuhulgas gloobuse kaugeimaid ja eksootilisi sihtkohti, sealhulgas Madagaskarit, Sri Lankat, Mosambiiki ja Filipiine. Metsiku looduse entusiast Dominic otsib suurimaid, veidramaid ja võimsamaid loomi, aga ka vähem tuntud loomi nagu kookosevaras ja lenddraakonid. Ühtlasi satuvad tema teele kõigile teada kiskjad nagu lõvid, haid ja paljud teised meie igapäevaellu mitte kuuluvad isendid.

Dominici intervjueerides saame teada näitleja kohta palju uut ja üllatavat. Näiteks temal endal lemmikloomi “kaaslase” kõige traditsioonilisemas mõttes ei olegi, küll aga on tal harival eesmärgil püüton, kaks sisalikku, ämblikest kardetud tarantel ja kolm lõgismadu. Tema suur kirg juba lapsest peale on murda erinevaid valearusaamasid, mis valitsevad selliste eksootiliste loomade ümber. “On päris palju inimesi, kes arvavad endiselt, et kõik skorpionid on surmavad, ämblikud ronivad magamise ajal suhu ja ei olnud see üldse ammu, kui lõvisid ja gorillasid peeti lausa koletisteks, aga kindlasti ollakse üha enam teadlikumad”, ütleb Dominic.

Kolmanda hooaja esimeses episoodis jõuabki Dominic Belize'i, et leida Ladina-Ameerika surmavaim madu. Fer-de-Lance on mürgine lõgismadu, kes lamab oodates ning ründab isegi ilma teda provotseerimata. 

“Metsikud ettevõtmised Dominic Monaghaniga” alates 24. aprillist esmaspäeviti kell 20.10 telekanalil Viasat Nature. 

Selleks, et näha telekanalit Viasat Nature, võta ühendust oma teleteenuse pakkujaga.

Autor: Riinu Stolts