Reklaam sulgub sekundi pärast

NAUDI SÜÜTUNDETA! Kolm suhkruvaba šokolaadiga retsepti!

Avastage uus šokolaadipõlvkond! RED šokolaad vähendas suhkrut ja rasva, seega naudi süütundeta. Tunne rõõmu oma kirest šokolaadi vastu, mis on maitsev ja kerge. Proovi kodus järgi lihtsaid vähese kalorsusega retsepte šokolaadiga RED.

NAUTIGE SÜÜTUNDETA

RED on esimene šokolaad maailmas, milles on peaaegu kaks korda vähem kaloreid. Kuna see ei sisalda lisatud suhkrut, vaid seevastu hoopis vähem rasva, suutsime me vähendada tumeda šokolaadi kalorsust 50% ja piimašokolaadi kalorsust 35%. Tumeda šokolaadi tükikeses on ainult 17 kcal, mis sama palju nagu õunaviilus!

EI SISALDA LISATUD SUHKRUT

Šokolaadi RED ei ole lisatud suhkrut. See sisaldab ainult kakaos loomulikult esinevat suhkrut. Šokolaadi hõrgu maitse tagamiseks kasutame lisaks looduslikku prebiootilist inuliini, looduslikku kalorivaba magusainet erütritooli ja steeviat, mis on saadud ainult looduslikest lähteainetest.

LOODUSLIKUD KOOSTISAINED

Kasutatud on ainult parimaid looduslikke koostisaineid, ei mingeid kakaod asendavaid õlisid, kunstlikke värv- ega säilitusaineid.

MAITSEV JA KERGE!

Prantsuse ja Šveitsi parimad šokolaadimeistrid on loonud šokolaadi, milles on vähem kaloreid ja rasva, aga peale selle ei ole selles lisatud suhkrut! See šokolaad maitseb imehästi!

ESIMENE MAAILMAS!

Šokolaadile on antud üle kümne leiutise patendi.

50% vähem kaloreid ja vähem rasva kui tavalises pähklitega tumedas šokolaadis, keskmise energiasisaldusega 558 kcal/100 g, rasva 38,6 g/100 g.

35% vähem kaloreid ja vähem rasva kui tavalises pähklitega piimašokolaadis, keskmise energiasisaldusega 591 kcal/100 g, rasva 40,8 g/100 g.

 

Šokolaaditrühvlid

Portsjoneid: 18

Valmistamisaeg: 15 minutit

Kalorsus: 34 kcal portsjoni kohta

Koostisained:

100 g RED tumedat šokolaadi apelsini ja mandlitega

100 g vahukoort (35%)

10 g magedat võid

1 spl brändit

Valmistamine:

1. Tükeldage šokolaad. Kuumutage koort väikeses kastrulis keskmisel tulel keemiseni. Tõstke kastrul tulelt, kui koor hakkab keema.

2. Lisage šokolaaditükid, kui koor on alles kuum, laske neil sulada ja segage hoolikalt ühtlaseks. Lisage segule või ja brändi ning segage hoolikalt.

3. Jahutage neli tundi külmikus, kuni segu hangub.

4. Võtke teelusikaga šokolaadisegu ja vormige pallikesteks.

5. Pange kakaopulbrit kaussi ja poetage pallikesed selle sisse. Keerutage ja raputage pallikesi kausis, kuni need on üleni kakaoga kaetud. Jahutage pool tundi ja serveerige.

 

Šokolaadikoorik

Portsjoneid: 6

Valmistamisaeg: 10 minutit

Kalorsus: 29 kcal portsjoni kohta

Koostisained:

100 g RED piimašokolaadi sarapuu- ja makadaamiapähklitega

Katteks: kuivatatud puuviljad nagu rosinad, jõhvikad, kirsid, ananass, mustikad või maasikad ja röstitud kõrvitsaseemned

Valmistamine:

1. Katke jahutatud küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Valage soe (mitte kuum) sulatatud šokolaad ettevalmistatud küpsetusplaadile.

2. Laotage šokolaad väikese kaldus otsaga spaatli abil ühtlaselt umbes 3 mm paksuselt laiali. Puistake katteained šokolaadile ja pange külmikusse tahenema (umbes 20 minutit).

3. Võrdse suurusega tükkide saamiseks lõigake šokolaad lahti, enne kui see täielikult hangub. Kui soovite vabakujulisi tükke, laske šokolaadil täielikult hanguda ja murdke seejärel tükkideks. Hoida kuivas ja jahedas.

 

Maasikad šokolaadiglasuuriga

Portsjoneid: 18

Valmistusaeg: 30 minutit

Kalorsus: 17 kcal portsjoni kohta

Koostisained:

2 tassi keskmise suurusega maasikaid (18–20 maasikat)

2 tahvlit RED tumedat šokolaadi (kumbki 100 g)

1 tl oliiviõli

Valmistamine:

1. Loputage ettevaatlikult maasikaid ja kuivatage paberkäterätikutel (maasikad peavad olema täiesti kuivad). Katke küpsetusplaat küpsetuspaberiga.

2. Sulatage šokolaaditükid koos õliga liitrises kastrulis madalal tulel. Segage sageli. Võtke kastrul tulelt.

3. Kastke iga maasikas poolenisti šokolaadisegusse. Laske liigsel šokolaadil kastrulisse tilkuda. Asetage maasikad küpsetuspaberiga kaetud plaadile.

4. Jahutage külmikus katmata plaadil 30 minutit või kuni šokolaad on tahke või olete valmis neid serveerima. Hoidke suletud anumat külmikus, et šokolaad ei hakkaks sulama (õliga valmistamisel hakkab šokolaad toatemperatuuril kiiremini sulama).

Leia RED šokolaadi kampaaniad Selverites, RKioskites ja Maximas. Nautige süütundeta!