Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED KUULSAD STAARID ei taha lapsi. Kas tead miks?

Kas ka sina oled ebameeldivasse olukorda sattunud, kui sult on laste kohta küsitud, kuigi tegelikult sa isegi ei taha emaks saada? Sa ei ole üksi ja kõikidel naistel on omad põhjused. Ka paljud staarid on antud küsimuse osaks saanud. Iltalehti kogus kokku tuntud kuulsuste vastused, miks nad emaks saada ei taha.

"Mulle ei meeldi see surve, mida mulle asetatakse. Justkui ma oleks naisena ebaõnnestunud, sest mul pole last. See ei ole aus. Kuigi ma pole vagiinast last välja pressinud, ei tähenda, et ma poleks emalik tüüp. Mulle öeldakse tihti, et olen keskendunud iseendale ja karjäärile ning seetõttu isekas," sõnas Jennifer Aniston. 

"Lapsed tähendavad nii palju ülemäärast tööd. See, et peaksin vastutama kellegi teise eest, ei ole minu jaoks. Laps oleks 18 aastat iga päev minu kõrval... Mulle meeldib küll inimeste eest hoolitseda, kuid ma pole kunagi emaks saada tahtnud," avaldas Cameron Diaz. 

"Kui mul oleksid lapsed, nad tõenäoliselt vihkaksid mind ja tuleksid mu jutusaatesse rääkima, kuidas olen nende elu ära rikkunud, sest eelistasin perele karjääri," rääkis Oprah Winfrey. 

"Kui oled 30-aastane, hakkad paratamatult mõtlema, et ehk peaksin ka mina lapse saama, et mitte jääda ilma sellest lõbust, mida kõik teised tunduvad nautivat. Kuid kas ma seda ka südamest teha tahan? Ma ei tundnud, et viimase küsimuse vastus oleks jaatav olnud. Sa pead tõepoolest lapsi tahtma ja mina ei tahtnud," sõnas Portia de Rossi.

"See ei olnud minu saatus. Mõtlesin kogu aeg, et see on. Ootasin, et see juhtuks, aga see ei juhtunud ning ma ei hoolinud sellest, mida teised inimesed arvavad," tunnistas Helen Mirren.