Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED ON PRAEGU meie kõige populaarsemad jõulukingid

Sul on praegu väga kiired ajad. Sa pead igale armsale inimesele sobiva kingituse leidma ning selle kõik oma eelarvesse ära mahutama. Just seetõttu pakume sulle välja neli toredat kingiideed, mis on viimase nädala jooksul olnud väga populaarsed jõulukingitused.

 

Mis seal salata, kõige raskem on kingitust leida teismelistele ning just seetõttu kroonib meie kingiedetabelit värske Buduaar Teen "Staarid kastis 2018" seinakalender. Kalendrit kaunistavad 12 teismeliste iidolit, kelle valisime välja ja kutsusime pildistamisele just seetõttu, et usume nende edusse uuel aastal. Lisaks sellele muudab iga kuu eriliseks lõbus kalender, kus iga päev on põnev või tobenaljakas pidupäev, mida tähistada tasub. Kalendriga saab lähemalt tutvuda SIIN.

Tuhandete naiste lemmikmärkmik Buduaar Body on samuti armastatud jõulukink, mida sõbrannale või emale teha, sest elustiilimärkmik Body aitab korras hinda nii rahaasjad, hoiab kätt pulsil sinu sportimisel ning aitab jälgida ka tervislikku toitumist ja piisavat veetarbimist. Body 2018 ülevaate leiad SIIT

 

Juba kolmandat aastat rõõmustab Buduaar oma lugejaid ilukarbikestega, mis on täis üllatustooteid ja avastamisrõõmu. Värske Buduaar Beauty Box sobib jõulukingituseks igale iluhuvilisele, ajakirja tellija hind on vaid 25,90 € (sisu väärtus enam kui 80 €). Vaata täpsemalt, mida Beauty Boxist leiab, SIIT.

Ka Buduaar Teen on turule toonud oma ilukarbikese, mille hind ajakirja tellijale vaid 14,90  (väärtus 65 €). Sisuga saad tutvuda SIIN
Kasuta võimalust, sest Beauty Boxe on piiratud koguses. 

Meie käest on juba pikemat aega küsitud ajakirjade aastatellimuse kinkekaarte. Nüüd on need olemas ja see tähendab, et kui tellid Buduaari või Buduaar Teen ajakirja kellelegi kingituseks, saad selle üle anda kauni kinkekaardina, mille postitame sulle koju tasuta. Ajakirja aastatellimus on ka hea jõulukingiidee. Seda enam, et soodustused ja väikesed üllatused jäävad kingisaajat saatma kogu kehtiva aastatellimuse vältel. Ajakirjade aastatellimuse saad vormistada SIIN.

Kõik need ja mitmed muud Buduaari jõulukingitused leiad meie tellimiskeskkonnast SIIT või saad soetad hästi varustatud kauplustest. 
Vaata pakkumisi ja naudi seda, et kingimured saavad murtud.

NB! Kui sa veel ei tea, siis Buduaar ja Buduaar Teen kodutellijatele kehtivad alati erinevad soodustused teiste toodete ostmisel ja kojutoimetamisel. Buduaari tooteid on võimalik saada ka päris tasuta. Selleks pead olema aktiivne Buduaari foorumi või Buduaar.ee uudistelehe postitaja ning kasutama auhindade saamiseks oma teenitud punkte.