Reklaam sulgub sekundi pärast

NEED VÕRRATUD JÄÄTISEMAITSED – Coppa della Maga

Juba teist aastat on Buduaari naisi Coppa della Maga jäätistega kostitamas meie suvemodelli koostööpartnerid. Tegemist on võrratult heade maitsetega, mida ikka veel ja veel juurde võttes ei tunne me üldse südametunnistuspiinu. Ja sellepärast, et tegemist on esimeste jäätistega, mis on nii tervislikud. Coppa della Maga jäätised koosnevad 100% looduslikest koostisainetest ning suhkrut nendes ei leidu. Magusa maitse annab hoopis looduslik magusaine stevia

Hea jäätise peale mõeldes kerkib esmalt silme ette Itaalia ja mälestused ehtsa gelato söömisest. Seda silmas pidades lõigi Coppa della Maga Itaalia kodutehtud gelato retseptid. See traditsiooniline valmistamisõpetus oli kasutusel juba ammu enne jäätisemasinate leiutamist. Vahustatakse värske piim, koor ja või (mida kauem vahustada, seda parem), lisatakse puuvilju, pähkleid, kakaod ja teinekord ka tsitrusviljade õlisid või muid aromaatseid lisandeid ning mis peamine - jäätis on suhkruvaba. Magusainena on kasutatud looduslikku suhkrulehte stevia. Tegu on erakordse taimega – see on täislooduslik magusaine, mis on 300 korda magusam kui suhkur, ei sisalda ühtegi kalorit ega aja vere glükoosisisaldust lakke nagu rafineeritud suhkur.

 

Me armastame Coppa della Maga maitseid! 

Coppa della Maga jäätised ei sisalda valmis maitse- ega aroomisegusid. Jäätiste sisse ja kaunistuseks mõeldud lisandid valmistatakse ise: nad keedavad kirsse koos suhkrulehega, purustavad kuivatatud maasikad ja jahvatavad pähklid. Mõne maitse puhul kasutavad ka eeterlikke õlisid nagu greibi-, bergamoti- ja roosiõli.

Jäätistes kasutatav piim ostetakse jäätisetehasele võimalikult lähedalt. Sel moel tagatakse, et piim on võimalikult värske. Jäätisele omase pehme konsistentsi ja tugeva maitse saavutamiseks on jäätise sees kasutatud ka värsket koort ning võid. Kuna Coppa della Maga jäätised sisaldavad võid, on need külmununa pisut rabedad. Soojemal temperatuuril muutub jäätis aga pehmeks ja sulab parasjagu aeglaselt, et seda nautida. Täielikult sulanuna muutub jäätis magusaks kreemiks (mitte kunagi vahuseks vedelikuks). Seda seetõttu, et jäätis koosneb sada protsenti looduslikest koostisainetest ning on suure piimasisaldusega, mis omakorda on hea valkude, mineraalide ja vitamiinide (A-, B-, D- jt vitamiinid) allikas. Coppa della Maga on maitsev viis tarbida päevane soovitatav kogus piimatooteid.

Coppa della Maga jäätised on saadaval parimates toidupoodides nagu Tallinna ja Tartu Kaubamaja, Stockmann, Solarise toidupood, Rimi kauplused, Maksimarketid ning suuremad Konsumid.

Maitsvat maiustamist!