Reklaam sulgub sekundi pärast

NOORPAAR AVALDAS ABIPALVE, mis oma totrusega ületas igasuguse piiri

Philadelphiast pärit spordiajakirjanik Jack Jokinen postitas hiljuti Twitterisse veidra avastuse. Kuna tegu on niivõrd imestamapaneva looga, sai kõnealune postitus üsna ruttu tähelepanu üle kogu maailma, vahendab Mirror. 

Nimelt sai Jokinen kutse liituda grupiga "Next Door," kus naabritel on võimalik hädaolukorras teistelt abi paluda. Juba enne liitumist märkas mees grupis aga palvet, mis oma totrusega igasuguse liitumise soovi maha jahutas. 

Läheduses elav anonüümne kasutaja oli gruppi postitanud palve, milles kutsus naabreid üles omale "toidurongi" looma. Kuna noorpaari perre oli peagi sündimas esimene laps, varjutas nende elu suur hirm, et nad ei saa piisavalt magada või süüa. Seetõttu oleks mehe sõnul väga õige luua mitu erinevat "rongi" ning kaasata terve naabruskond uue lapse ellu. 

"Just sellel põhjusel panen kokku "toidurongi" või "vaimse-tervise-kontrollimise-rongi" või "kas-teil-on-täna-abi-vaja-rongi." Oleks väga äge, kui sa enne saabumist võtaksid ühendust ja küsiksid, et kas meil on midagi vaja."

Kui Jokinen arvas alguses, et tegu võib olla naljaga või kuulutusest on veidi infot puudu, siis tegelikult see nii ei olnud. Paar oli kuulutuse juurde lisanud ka nimekirja 30 söögiga, mis nende lemmikud on ning milliseid toite tuleks vältida. 

Kui keegi noorpaarile süüa ei tahtnud viia, pakuti võimalust ka tolmu pühkida, koeri jalutada või nõusid pesta.