Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕÕVASTAV KURITEGU: teismeline noormees vägistas naise tungrauaga surnuks

19-aastane Venemaalt pärit Danil Chesko oli 41-aastasele Svetlana Sapogovale pakkunud ühise tuttava matuste järel, et viib naise koju. Kui Svetlana oleks vaid aimanud, milline kohutav saatus teda ootab, oleks ta ilmselt sellest pakkumisest keeldunud. Nimelt vägistas teismeline noormees kahe lapse ema tungrauaga surnuks ning tiris tema kubeme kehast välja. 

Danil oli Svetlana enda auto peale võtnud, kuid mingi aja pärast teepervele seisma jäänud ning hakanud naisele ligi tikkuma ja tolle riideid seljast rebima. Raporti kohaselt peksis noormees naist ning vägistas teda kepiga. Kuid kõige hullem, mis Danil tegi ja mis lõpuks Svetlanale saatuslikuks sai, oli see, mida noormees tungrauaga tegi.

Danil sisestas tungraua naise vagiinasse, pikendas seda ja põhjustas seeläbi Svetlanale surmavad vigastused. Kui noormehel vägistamisest küllalt sai, lahkus ta sündmuskohalt ja jättis naise autosse surema.

Svetlana leidsid möödakäijad, kes koheselt hädaabisse helistasid. Naine oli pärast rünnakut veel elus, aga ta oli suremas. Arstid ei suutnud suure verekaotuse tõttu Svetlana elu päästa.

Ohvri sõber rääkis meediale: "Tungraud leiti tagaistmelt Svetlana kõrvalt ja see oli täiesti verine. Svetlana kaotas kolm liitrit verd ja ta kube oli välja rebitud. Arstid opereerisid teda terve öö jooksul ning pidid teda ka kahel korral elustama, aga sellest ei olnud kasu. Noormees püüti kohe kinni ja ta tunnistas kõik üles."

Ohvril oli kaks last, 13-aastane tüdruk ja 11-aastane poiss.

 

allikas: dreamindemon.com