Reklaam sulgub sekundi pärast

OTT LEPLAND pandi paari vale naisega

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Ott Lepland avaldas täna oma Facebook kontol pahase postituse. Nimelt tegi Kroonika vea ning pani Oti hiljutisel TV3 sügispeol paari vale naisega. Kaunitar, kes mehega samal kaadril poseerib, on tegelikult Oti fänn ning foto tegi neiu palvel tolle sõbranna. 

"Väike tähelepanek kõikidele selle nädala ajakirja “Kroonika” lugejatele. Nimelt on seal kajastatud minu tegemiste kohta tibakest valeinformatsiooni. Väljaandes väidetakse, et ma olla “säranud” koos oma pruudiga TV3 sügispeol. Karm tegelikkus on aga see, et minu armas elukaaslane sellel sündmusel üldse ei osalenudki. Neiu, kellega koos pildil olen, on keegi, keda isiklikult ei tunne, küll aga tulin vastu tema soovile koos pilti teha.

Kroonika toimetusel peaks minu kontaktid olemas olema. Teinekord võib julgelt helistada või kirjutada ja uurida asja otse allikast, kui ise päris kindlad ei olda," kirjutas Ott oma Facebooki kontole. 

Oti pahane postitus on saanud juba ka vastukaja. Näiteks kirjutas endine ajakirjanik Olav Osolin: "Minu juurde tuli sel peol üks isa ja palus, et tema väike poeg tahab koos minuga pilti teha, mis sai ka tehtud. Ootan juba ärevusega järgmist "Kroonikat".