Reklaam sulgub sekundi pärast

ÕUDNE VAATEPILT: naine sai kehva iluoperatsiooni tulemusena neli rinda

23-aastane Austraaliast pärit Jacqueline Harvey kogus viis aastat raha, et minna rinnasuurendusoperatsioonile, ent see lõppes kohutava tulemusega. Keskmiselt tuleks Austraalias rindade suurendamise operatsiooni puhul arvestada 8000 euroga ja kui Jacqueline nägi 5100 eurost pakkumist, otsustas ta sellest pikemalt mõtlemata kinni haarata.

Operatsioon tehti naisele eelmise aasta augustikuus, kuid tulemus polnud sugugi selline, nagu ta oodanud oleks. Tema rinnad olid moonutatud kujuga ja vaatepilt oli täpselt selline justkui tal oleks neli rinda. Kirurgid aga rahustasid naise maha öeldes, et alguses peabki selline tulemus olema ning et kuue nädala möödudes läheb see mööda.

Paraku ei muutunud midagi ka kuus nädalat ega isegi kolm kuud hiljem. Küll aga tuli välja, et kirurgid, kes naisele operatsiooni teostasid, olid tegelikult oskamatud ehk neil puudusid vajalikud oskused ja sellest tulenevalt operatsioon ka ebaõnnestus.

Tänase seisuga kannab Jacqueline vaid selliseid pluuse, mis varjavad tema dekolteed ning ühtlasi kogub ta uuesti raha, et minna korrigeerivale operatsioonile. 

Pilte ebaõnnestunud rindade suurenduse operatsioonist näed siin