Kevadise gurmeekooli ootusteks olid vitamiinirikkad ja värvilised road, mis annaksid peale pikemat päikesevaest aega kehale tõhusa energialaengu. Buduaari gurmeekooli neljandaks retseptiks sai argihõrguks sobiv vokiroog. Retseptid koostas meile Musita resto & bar peakokk Eerik Kallas ning vitamiinirikkad toiduained olid toonud meile Balbiino esindajad, kes võtsid endaga ühes Härmavilja sarja köögiviljade ja marjade segud. VÄRVIKAS VOKIROOG KANA JA KREVETTIDEGA 4 inimesele 60 g šalottsibulat, hakitud 3 küüslauguküünt, hakitud 400 g Härmavili wokisegu 200 g kanafileed 200 g kooritud Marine krevette 60 ml oliiviõli 200 g keedetud munanuudleid soola värskelt jahvatatud musta pipart Valmistamine: Kuumuta pann keskmisel kuumusel, lisa oliiviõli, sibul ja küüslauk. Kui ained on kergelt pruunistatud, lisa ribadeks lõigatud kana ja prae paar minutit. Pese ja kuivata krevetid ning lisa segule. Lisa ka Härmavili wokisegu ja prae, kuni segu on valmis. Valmista juhendi järgi nuudlid ja lisa roale kõige lõpus. Maitsesta tugevalt soola, pipra ja soovi korral sojakastme ning sweet chilli'ga. Hea isu! Piilu ka Härmavili Fb-lehele, sest seal toimub sageli toredaid mänge! [gallery ids="2035957,2035966,2035977,2035986,2036003,2036014,2036022,2036034,2036043,2036052,2036062"]
Mammu Couture uus looming — FOTO: Mammu Couture Ilu ja mood Juba täna! Kevadine Tallinn Fashion Week saab Kalev spaas helge alguse
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad