Uudised.ee stuudios käis hiljuti külas tervisliku toitumise asjatundja, blogija ja kokaraamatute autor Paljas Porgand ehk Merilin Taimre. Lisaks kõigele muule tuli juttu ka sellest, kuidas pühadeaegsest jõulusöömingust organismile liiga tegemata taastuda. Suur söömaaeg on nüüdseks selja taha jäänud ja ilmselt on nii mõnigi inimene paar kilokest juurde võtnud. Mida soovitab Merilin aga neile, kes on pühadel endale söömisega liiga teinud ning sooviksid aastavahetuse kergemalt mööda saata ja mida naise enda laualt leiab? "Mulle meeldivad igasugused köögiviljaroad. Näiteks ahjuköögiviljad on minu jaoks palju maitsvamad, kui valge kartul või mingisugune sült. Ahjuköögiviljad on suurepärane valik kuidas tõsta kiudainete sisaldust oma toidus, kõht saab mõnusalt täis ja maitsev on ka. Ka hapukapsas on väga hea variant jõulude ajal lauale panemiseks. Ma arvan, et kui sa juba niigi palju sööd, siis see sealiha pole su kõhule hea ja see raskustunne võib olla päris pärssiv. Soovitan pigem kala järele haarata. Miks mitte teha ajulõhe või süüa näiteks heeringat. Kes väga soovib kord aastas verivorsti süüa, siis võtku see üks verivorst, aga ärgu mingu sellega üle võlli. Soovitangi süüa midagi kergemat ja mitte rasvase sealiha kallale minna," soovitas Merilin.
Rebecca Toome ja Miina Rihanna Rõivas — FOTO: Rebecca Toome/Instagram Ilu ja mood TÕELINE PILGUPÜÜDJA: KOIT TOOME tütar näitas Tallinn Fashion Weekil stiilset välimust
Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma? — FOTO: Serenita Sisuturundus Mis on psühhobiootikumid ja miks sa peaksid neist teadma?
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda