Reklaam sulgub sekundi pärast

PALJU ÕNNE! Anni ja Tomi Rahula peres leidis aset õnnerikas sündmus

Eesti Laulu peaprodutsent ja muusik Tomi Rahula ning tema jalgpallikohtunikust abikaasa Anni Rahula on olnud paar 8 imelist aastat. Tomi ja Anni moodustavad üheskoos harmoonilise ja tasakaaluka duo ning peres kasvab ka pisitütar Rubi, kes sellel aastal juba oma teist sünnipäeva tähistas. 

Anni on üks neist tuntud inimestest, kes sagedasti sotsiaalmeediasse uusi fotosid postitab ning seeläbi fänne enda käekäiguga kursis hoiab. Naise hiljutistelt piltidelt selgub, et Rahulate perekonnas leidis aset õnnerikas sündmus. 

Nimelt tähistab paar täna, 24. juunil oma kuuendat pulma-aastapäeva. Tähtsa päeva puhul avaldas Anni mõned toredad kaadrid pulmapeost ka enda Instagrami kontol. 

Anni on varasemalt läbi sotsiaalmeedia kirjutanud, et tal on Tomiga väga vedanud. "08.04.2011 tutvusin mina selle imelise mehega. Loomulikult kohtusime staadionil, kohtunikena. Võiks öelda, et vedas... aga ta oli ka natukene mu ellu oodatud. Olen lapsepõlvest alates teadnud, et abiellun väga hea mehega  austame, armastame ja hoiame teineteist. Vat sulle positiivset suhtumist ja ellu uskumist. Lahe!"