Reklaam sulgub sekundi pärast

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi tahaks olla Gerli Padar!

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi(47) vastas Buduaari küsimustele naiste kohta ning tuli välja, et kui ta peaks olema ühe päeva naine, siis võtaks Toomas armastatud lauljatari Gerli Padari koha.

 

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi(47) vastas Buduaari küsimustele naiste kohta ning tuli välja, et kui ta peaks olema ühe päeva naine, siis võtaks Toomas armastatud lauljatari Gerli Padari koha.

1. Kui saaksid olla üheks päevaks mõni naine, kelle nahas sooviksid olla? 

Pole kunagi sarnaselt mõelnud. Seepärast tuleb vastus tuletada. Ühed vähestest, keda olen kadestanud, on muusikud! Mulle tundub, et nemad saavad aplausi kuidagi kergemini kätte ja on rahva poolt tuliselt armastatud. Siit tulenevalt tahaksin olla: üllatus, üllatus - Gerli Padar – väga kena, elurõõmus, positiivse ellusuhtumise, lõputu energiaga, aktiivne ja särav naine! Tahaks tunda selle aplausi tähendust, sisemist tunnet peale laulu suurepärast esitust 5000pealise publiku ees!

2. Mis on kõige romantilisem asi, mida oled elus teinud?

Eesti mehed platseeruvad romantikute maailma edetabelis üsna tagasihoidlikul positsioonil. Vähemalt mina olen selle kinnitus. Jään vastuse võlgu! Aga mul on veel võimalus end parandada.

3. Mis on kõige hinnalisem kingitus, mida sulle mõni naine teinud on?

Need on minu kolm last – Lauren, Gert ja Rait. Naise suurim kingitus mehele ongi lapsed, ei miskit muud! Mitte midagi materiaalset ei ole sellega ligilähedaltki võrreldavad!  

 

Kui tahad teada teiste Eesti meeste arvamusi, siis soeta endale talvine Buduaar Shoppingu ajakiri!

 

Buduaar.ee