Reklaam sulgub sekundi pärast

PEALTNÄHA IDEAALNE TINDERI MEES osutus tõeliseks idioodiks

Tinderi kohtinguäpist on saanud tõeliselt populaarne virtuaalkeskkond, mille abil kõikjal üle kogu maailma endale partnerit otsitakse. Pole kahtlustki, et Tinderist võib leida oma elu armastuse, kuid juhtuda võib ka midagi hoopis vastupidist  sa võid kogemata tõelise luuseri otsa koperdada.

Just nii juhtus Austraalias elava Alita Brydoniga, kes Tinderi vahendusel tutvus noormehega, kes esialgu tundus lausa ideaalne olevat.

Alita ja noormehe suhtlus kestis nädalaid  nad rääkisid tihti telefonis, vahetasid pilte ning kõik tundus olevat suurepärane.

Noormees elas aga kahe tunni autosõidu kaugusel ning sel põhjusel venis ka kokkusaamine. Ühel päeval noormees helistas Alitale ja ütles, et ta on linnas. Nad said kokku ning esimese asjana mees suudles teda  õhtu möödus imeliselt, nauditi teineteise seltskonda ja kokteile.

Järgmisel hommikul saabus aga ääretult ebameeldiv üllatus. Alita nägi oma telefonis võõralt numbrilt saadetud sõnumit, kus seisis: "Hoia minu mehest eemale."

Peagi sai Alita teada, et mees, kellega ta kohtamas käis, on tegelikult juba suhtes ning väidetavalt olevat ta oma pruudile ka kihlasõrmuse ostnud.

Naine blokeeris petisest noormehe oma Tinderist ning vabandas naise ees, kelle olemasolust tal õrna aimugi polnud.

Allikas: The Sun