Reklaam sulgub sekundi pärast

PIHITOOLIS ON HELEN ADAMSON: “Kui inimesed on truudusetud, on nad vales suhtes!”

Buduaari kuumas pihitooli rubriigis osaleb seekord mitmekülgne naine ja andekas lauljatar Helen Adamson. Kaunitar tunnistab pihitoolis üles nii mõndagi põnevat. Näiteks räägib Helen, kas ta on kunagi kohutaval kohtingul olnud, kas peab alati antud lubadust ning mida arvab ta väljendist, et truudus on juhuse puudus. Loe allpool, mida põnevat naine veel üles tunnistab. 

Pihitooli küsimused: 

1. Kas oled kunagi olnud kohutaval kohtingul?

Ma ütlen ausalt, et ma olen käinud oma elus ainult kahel sellisel klassikalisel kohtingul kus ma inimest enne kohtumist tundsin väga põgusalt. Kuna ma olen selles osas väga valiv, kellele ma oma aega pühendan, siis kohutavale kohtingule ei ole sattunud. Küll tundsin end ebamugavalt ühel korral kui läksin kohtama vahetult pärast suhte lõppu. See oli ebaaus nii minu kui minu kaaslase vastu, kes oli tore, aga kuna ma mõtlesin kogu aja oma endisele kallimale, tundsin end ebamugavalt.

2. Kas oled teadlikult võimendanud oma halbu külgi, sest arvad, et meestele meeldivad pahad tüdrukud?

Ma olen seda meelt, et kui ma kellelegi iseendana ei meeldi, ei soovi ma kindlasti selle inimesega pikemalt suhelda. Nooremana pingutasin, et inimestele meeldida ja ka meestele rohkem muljet avaldada, kuid enam ma seda kindlasti ei tee. Aga ma ei ole kunagi arvanud, et meestele meeldiksid pahad tüdrukud, ilmselt seetõttu, et ma ei ole ise seesugune reeglite rikkuja tüüpi inimene olnud ega oska sellega suhestuda.


3. Kas oled avalikus kohas alasti olnud?

Pidin pikalt mõtlema, kas ma olen, aga käisin veidi aega tagasi Šveitsis sõbrannal külas, kes viis mind kohalikku spaase ning nii Saksamaal, Šveitsis kui Austrias on komme, et mehed ja naised käivad ühissaunas alasti. See oli minu jaoks ikka väga ebamugav  näha täiesti võõraid inimesi täiesti alasti. Sõbranna lohutas mind, et sinna kolides oli see tema jaoks samuti ennekuulmatult veider, aga aastatega on ta selle kombega harjunud. Nii ma siis istusingi ainsana rätik ümber seitsmekümne alasti võõraga saunas. Välimullivanni minekuks pidin siiski rätiku ümbert ära võtma ning ka ise alasti olekuga hakkama saama... Kohutavalt ebamugav oli, aga jäin ellu!


4. Kas pead alati antud lubadust?

Ma püüan! Ja kui see ei õnnestu, siis ma selgitan ja vabandan, miks ma oma lubadust pidada ei saanud. Ma olen väga kohusetundlik inimene ning minu jaoks näitab lubadustest kinni pidamine seda, kas inimene suudab elus vastutust võtta. See on üks olulisi inimese karakteri näitajaid. Ning kui ma ei tolereeri teiste puhul seda kui oma sõnade eest vastutust ei võeta, kuidas ma saaksin ise olla see kes lubadusi murrab? Minu jaoks on oma sõnade eest vastutamine tõesti oluline.

5. Kui sa leiaksid rahakoti suure summa rahaga, kas tagastaksid selle?

Kindlasti! Ma ei saaks öelda, et minu peast ei käiks läbi mõtet kui palju mind see rahasumma aitaks ja kuidas ma kõik oma laenud saaksin ära maksta, aga usun, et see on üsna inimlik. Endale ma kellegi teise vara kindlasti ei võtaks. Usun headusesse ja aususesse, minu süda lihtsalt ei laseks mul teisiti talitada kui raha omanikule tagastada.

6. Kas oleksid suuteline elama pool aastat üksikul saarel?

Oleneb missugustes tingimustes. Kui seal on olemas toit, turvaline kodu ja päike, siis usun, et praegusel hetkel ma isegi oleksin. Varasemalt ei osanud ma üksinda aega veeta ja iseendaga olla, nüüd vaataksin seesugust eraldatust nagu vaimset rännakut iseendasse. See kogemus saaks kahtlemata olema raske, aga elumuutev! Minu suurim hirm oleks vist, et ma pärast seesugust kogemust ei tahaks enam inimeste sekka naasta.

7. Oled sa kunagi mõne oma sõbranna kallimaga flirtinud?

Ma ei ole kunagi saanud aru nendest naistest, kes flirdivad oma sõbrannade meestega. Mul ei ole kunagi isegi mõttesse tulnud, et mõni minu sõbranna mees võiks minu jaoks atraktiivne olla. Kui ma tean, et keegi on minu sõbrannaga seotud, muutub ta minu jaoks sisuliselt sootuks  ma lihtsalt ei näe teda enam mehena, vaid pigem tekib minus emalõvi instinkt ja jälgin teda teraselt, et parem oleks, et ta mu sõbrannaga kuidagi halvasti ei käituks. Ma olen aastaid tagasi ühele mehele ikka päris halvasti öelnud, kes oli minu sõbrannaga koos ja püüdis mulle külge ajada, ma olen selliseks teguviisiks väga vale inimene. 

8. Kas oled kasutanud oma välimust selleks, et saada, mida sa tahad?

Kindlasti olen, kasvõi tähelepanu saamiseks. Olen avaliku elu tegelane põhjusega  ilmselgelt mulle meeldib tähelepanu ja olen ka välimust selle tähelepanu saamiseks kasutanud.


9. Kas arvad, et ideaalis peaks naine kuni abieluni süütu olema?

Ma arvan, et kui kokku saavad mees ja naine, kes nõnda arvavad, siis on väga tore kui nad talitavad vastavalt oma nägemusele ja soovile, aga seesuguseid norme ja arusaamu ei peaks kogu ühiskonnale peale suruma. Seks on suhte oluline osa ning kui abielluvad inimesed, kes ei tunne teineteisest väga suurt ja olulist osa, võib see suhe väga halvasti lõppeda.

10. Kas arvad, et truudus on juhuse puudus?

Ma arvan, et truudusetuse põhjustavad inimese ebakindlus ja lahendamata sisemised probleemid. Kui inimesed on truudusetud, on nad täiesti vales suhtes ja vales suhtes on nad seepärast, et nad tõenäoliselt arvavad nagu ei oleks nad paremat väärt ehk püüavad panna toimima midagi, mis ilmselgelt ei toimi. Kuna olen olnud pikaajalises suhtes, siis tean, et ma ei oleks oma kallimat mitte iialgi petnud – see käib totaalselt minu kõige olulisemate väärtuste vastu. Ma annan endast parima, et elada oma tões ja elada nõnda, et ma ise tunneksin: ma ei valeta iseendale. Kui suhe oleks nii halb, et asi jõuaks truudusetuseni, oleks minu elus midagi kapitaalselt valesti. Usun, et olen elus jõudnud juba sellise teadlikkuseni, et mina omalt poolt suhtes midagi seesugust ei teeks.