Reklaam sulgub sekundi pärast

PILDID! Grete Klein müüb Buduaari turul vingeid kleite ja kõrge kontsaga kingi

Juba sel nädalal 13.–14. septembril Eesti Näituste messikeskuses aset leidev Buduaari turg on kohale meelitanud palju tuntud Eesti kaunitare. Nende seas tuleb Buduaari Turule müüma ka kaunis ilmatüdruk Grete Klein, kelle müügilett saab olema ilmatult suur ning 90% kaubast on kusjuures pärit välismaalt. Grete tuleb Buduaari turule müüma koos oma parima sõbrannaga, kes samuti oma garderoobis suurpuhastuse tegi. 

Näiteks paneb Grete üliodava hinnaga müüki Michael Korsi käekoti, Calvin Kleini kleidi, laias valikus aksessuaare, kümneid paare kõrge kontsaga kingi ning riided, mida ta kandis saates "Tantsud tähtedega"! Allpool kõigest lähemalt … 

Juba sel nädalal 13.–14. septembril Eesti Näituste messikeskuses aset leidev Buduaari turg on kohale meelitanud palju tuntud Eesti kaunitare. Nende seas tuleb Buduaari Turule müüma ka kaunis ilmatüdruk Grete Klein, kelle müügilett saab olema ilmatult suur ning 90% kaubast on kusjuures pärit välismaalt. Grete tuleb Buduaari turule müüma koos oma parima sõbrannaga, kes samuti oma garderoobis suurpuhastuse tegi. 

Näiteks paneb Grete üliodava hinnaga müüki Michael Korsi käekoti, Calvin Kleini kleidi, laias valikus aksessuaare, kümneid paare kõrge kontsaga kingi ning riided, mida ta kandis saates "Tantsud tähtedega"! Allpool kõigest lähemalt … 

Mida Grete letist täpsemalt leida võib? "Minu letist võib leida erinevaid naisteriideid, kingi ja aksessuaare. Müüki tuleb väga palju kleite, enamus neist on kas täiesti uued või maksimaalselt paar korda kantud. Samuti on mul plaanis müüki tuua paar ekstravagantsemat asja. Näiteks üleni litritega kaetud pidulik jakk ning kristallide ja neetidega retuusid, millega kusjuures ka saates "Tähed jääl" uisutasin," kommenteerib Grete, et tema letist leiab ka selliseid esemeid, mis on isegi teleekraanilt läbi jooksnud. Kristallide ja neetidega retuuside hinnaks on Grete sõnul 15 eur!

Lisaks pidulikele riietele toob Grete turule ka igapäevaseks kandmiseks mõeldud esemeid. "Teksapüksid, topid, pluusid, seelikud jne. Ja kõikide kingahullude rõõmuks on mul müügis väga palju üliägedaid ning erilisi kingi, millest enamus on tellitud välismaalt. Seega võimalus, et keegi veel samade jalanõudega teile tänaval vastu võiks tulla, on välistatud," lubab Grete, et tema letist leiab pigem ekslusiivset kaupa, mida mujalt Eestist ei saa. 

Riiete suurused, mida Grete müüb, on vahemikus XS-S, püksid on suuruses 34 või siis 26, 27. Jalanõud vastavad numbritele 37-38. Grete sõbranna müüb riideid suurustele S-M, püksid on 36-38 või siis 27, 28 ning tema jalanõud on suurus 39 kandjale. 

Lisaks riietele ja jalanõudele on kaunitaridel plaanis odava hinnaga müüki panna ka käekotte, ehteid, telefonitaguseid ja muid vahvaid vidinaid. "Eriti lahedad on Calvin Kleini kleidid, Michael Korsi kott ja FCUK-i nude värvi platvormkingad. Samuti toon müüki mõned kleidid, millega olen suurematel üritustel käinud. Kuna minu eesmärk on ostjale uute esemetega rõõmu teha, siis on hinnad väga mõistlikud. Usun, et hinnavahemik võiks olla umbes kahest eurost kuni 35 euroni," lubab Grete, et kalli hinnaga ta midagi müüki ei pane! Isegi Michael Korsi ridiküli saab seega soodsa hinnaga! 

Vaata allpool ka pilte kaubast, mida Grete müüb!

....................................................................................................................

Tallinna Buduaari turg LIVE leiab aset Eesti Näituste messikeskuse C-hallis, mis tähendab, et sügisene Buduaari turg LIVE on siiani toimunud ostupidudest suurim!

Ees ootab glamuurne ja särav staariturg, samuti avame taaskord Moeturu, kus on kohal mitmed tunnustatud Eesti disainerid ning seal juures pakub kosutust Moekohvik ning klubi Studio tegijad hoiavad meeleolu viimase peal.

Emade rõõmuks avame uuesti Buduaari lasteaia ning meestele pakub üllatusi ja meelelahutust meestehoid! Tegevust leidub kõigile.

Tallinna Buduaari turg LIVE toimub 13.-14. septembril Eesti Näituste messikeskuses.

Reede, 13. september
Kell 12-14 VIP šopping, pilet 7.90 €
Kell 14-21 turg avatud kõigile, pilet 3.50 €/ 2 €

Laupäev, 14. september
Kell 10-18 turg avatud kõigile, pilet 3.50 €/ 2 €

Turu sissepääs maksab alates 11. eluaastast naissoost külalistele 3,50 eurot ja sisaldab värsket  Buduaari ajakirjanumbrit ning kehtib kahepäevase piiramatu sissepääsuloana. Kuni 10-aastastele on sissepääs tasuta ning mehed saavad turule uudistama tulla 2 euro eest.

Lisainfot vaata siit

 

 

 

[gallery ids="2014281,2014289,2014298,2014306,2014315,2014321,2014330,2014335"]