Reklaam sulgub sekundi pärast

PISITÜTRE EMA MARI peab oma perekonda vaimse rünnaku eest kaitsma

Looduslaps Mari Metsallik ja tema tantsuõpetajast elukaaslane Fabian Arocha said pisut enam kui kaks aastat tagasi esmakordselt lapsevanemateks, mil nende perre sündis kauaoodatud tütar. Mari elukaaslane on tumedanahaline ja kurbusega tuleb tõdeda, et ikka veel leidub siin Eestis inimesi, kelle silmis ainult valgenahalised on õiged inimesed ja üks neist on otsustanud Mari perekonda kiusata.

Mari tegi antud teemal postituse sotsiaalmeediasse, kus ta kirjutab, et üks Igor Mangi profiilipildiga isik laimab Facebookis tema perekonda. Seda, kes antud konto taga tegelikult on, ei ole teada. "Facebookile raporteerimine ei andnud tulemust, palun, kui oleksite nii kenad ja raporteeriksite ka, siis ehk võtavad nad selle konto maha. Ning kui kellelgi on hr. Mangi kontakt, palun edastage talle, et tema pilti kasutatakse selliseks eesmärgiks. 

Mind on aastate jooksul väga palju nii anonüümselt kui avalikult mõnitatud ning ma olen seda alati ignoreerinud. Kuid ma olen nüüd ema ning isegi, kui ma ei saa ära hoida oma lapse kohta halvasti ütlemist, tahan ma, et ta näeks, et emme ja issi kaitsesid teda, et nad võtsid midagi ette, et nad kostsid tema eest. Et nad ei öelnud talle lihtsalt ''Ahh... Ära pööra tähelepanu''.

Ma olen tõeliselt õnnelik ja tänulik, et mu kõrval on tõeline kuningas, kes oma perekonda tuliselt kaitseb, iga hinna eest, ükskõik kelle ees, vabandusteta. Ning ta ei vääri seda. 

Intelligentne inimene mõistab, et sõnavabadus ei ole vabandus, mille taha pugeda, et teisi solvata,"kirjutab Mari.

Konto omanik kasutab Igor Mangi pilti oma profiilipildina ning on endale nimeks pannud Volli Vaarikas.