Reklaam sulgub sekundi pärast

PÕNEVAD NAISED, ERILISED HETKED, ILUS ELU – see on värske Buduaar!

Kohe kohe muutuvad pimedad ja kõledad sügisõhtud värvikaks ja lõbusaks, sest juba uue nädala alguses leiad oma postkastist ja poelettidelt Buduaari ajakirja aastalõpunumbri.

Kohe-kohe muutuvad pimedad ja kõledad sügisõhtud värvikaks ja lõbusaks, sest juba uue nädala alguses leiad oma postkastist ja poelettidelt Buduaari värske ajakirja.


Ülevaade hooaja ilu- ja moetrendidest. Toome sinuni hulgaliselt vastuseid. Näiteks millist huulepulka soosib mood? Milliseid saapaid kanda? Kuidas kombineerida hooaja lemmikkangast litrit ning miks tasub end just nüüd võõraste sulgedega ehtida?

Eda-Ines Etti stiilne garderoob. Kuidas defineerib oma stilli ja moetunnetust Eesti üheks stiilseimaks naiseks peetud lauljanna Eda-Ines Etti ning millised on kõige armsamad asjad tema garderoobis?

Kuidas toimib nahale võimas ilurelv keemiline koorimine? Talvekuud on ideaalne aeg, et läbida mõjus nahauuendus läbi keemilise koorimise protseduuri. See on tõhus ja kiire imerelv mitmete nahamurede puhul ning boonusena on sul aastavahetuse pidustuste ajaks oluliselt siledam, värskem ja nooruslikum nahk, millel meik istub kui siidjas kangas.

Ilumure: tumedad silmaalused. On neist võimalik ka jäädavalt vabaneda? Muidugi! Meie ajakirja uus ilutoimetaja Katrin Rasmann annab nõu, kuidas neist vabaneda.

Stilist soovitab: hooaja kleiditrendid. Pühad ja peod on kohe-kohe ukse ees ning koos stilisti Maarja Siimuga seadsime sinu jaoks ritta neli hooaja kuumimat trendisuunda kleidimaailmas.

Need erilised kleidid. Igal naisel on kapis see üks eriline kleit, millel on oma lugu. Küsisime, milliste lugudega kleidid ripuvad kapis alati silmapaistva stiilitunnetusega hiilgavatel naistel - Laura Nestoril, Elektral, Kairi Sesteril ning Katrin Pihelal.

Kaanestaar Roberta Eineri elu stopp-nuputa. Kuidas üks 25aastane eestlanna on kahe ja poole aastaga jõudnud moemaailma tippu? Millised on aga võitude kõrval toodud ohverdused? Sellest Robertaga tema eduloo valguses rääkisimegi.

Eksperiment: 7 nädalat tõelise armastuseni. Katherine Woodward Thomas on välja tulnud imekspandava teoreetilise raamatuga nendele, kes on väsinud üksildustundest ja vallalise elust. Ta on loonud intrigeeriva, kuid samas lihtsa seitsmenädalase programmi „Kuidas leida seda õiget?”, mis põhineb külgetõmbeseadusel – see tähendab, et me saame ligi tõmmata ainult seda, mida oleme valmis vastu võtma ja ka ise andma. Ja seda seitsme nädalaga - Buduaar proovis järele!

Kristjan Järvi: "Naine on mehe jaoks kõik!” Just nii ütleb maailmas nime teinud dirigent Kristjan Järvi , kelle jaoks on armastus ja naised suurimaks inspiratsiooniks, sest „kui mees tunneb, et naine teda armastab, on mees kõigeks valmis!”. Just naistest ja suhetest Kristjaniga seekord rääkisimegi.

Naudingud kõikide meeltega. „Nii, nagu sa seksid, nii sa ka elad,” ütleb nõustaja Kaire Rokk. Just sellest mõttest kantuna vaatasime kahe terapeudi abiga, kuidas oma voodielu väga lihtsate, kuid teadlike nippidega täiesti uuele tasemele viia. Näiteks kas teadsid, et hetkel, mil sa hakkad kõhuga hingama, hakkad sa tegelikult seksima?

Uus vaenlane paarisuhtes - finantstruudusetus. Truudusetus on alati olnud üks levinumaid lahkumineku põhjusi. Tarbimisühiskond ja kõrged ootused nii iseendale kui oma partnerile on aga tekitanud hoopis uutmoodi truudusetuse laine - see on finantstruudusetus ehk oma tegeliku rahalise seisu valetamine ja varjamine partneri eest. Kuidas sellega toime tulla?

Sina enne teisi. Moodsad õpetused kuulutavad järjekindlalt (unustatud!) vana tõde – kõige tähtsam oled sina ise ja alles siis kõik teised. Tuletame meelde, et ka lennukis peame panema hapnikumaski kõigepealt endale ja alles siis teistele. Miks me seda tähtsat tõde siis ometi eirama kipume? Nõu jagavad armastuse maaletooja Epp Kärsin ja terapeut Triin Hio. Oma emotsionaalsest teekonnast iseenda leidmiseni räägib disainer Triin Kärblane.

Tervis ja rõõm pliiatsist ja paberist. Kui esimesed täiskasvanutele mõeldud värviraamatud müügile jõudsid, kasvas sellest nišihobist välja üsna jõuline trend, mis on alternatiiviks meditatsioonile. Uurisime, kuidas end terveks ja õnnelikuks värvida.

Katrin Siska hea vormi abilised. „Olen kuulnud uskumatuid lugusid elust enesest, kuidas naistel peale lapse saamist lähevad sirged juuksed lokki, kuidas muutub hääletoon või kuidas avaneb täiesti uus anne. Minul näiteks pühkis lapse sünd kõik endised harjumused minema nagu polekski mul neid kunagi olnudki,” räägib Katrin, kelle esimesed kuud lapsega kodus olid tegusad ja põnevad, aga sinna ei mahtunud mitte kuidagi enam igahommikune jooga ega pärastlõunane trenn. Kuidas Katrin end taas trennilainele seadis?

 

Vaata ka lisatud galeriist, mida põnevat Buduaari ajakiri enda kaante vahel veel peidab!

Sõuame koos sügisest talve!

Buduaar.ee

[gallery ids="1881776,1881784,1881791,1881798,1881805,1881813,1881819,1881827,1881833,1881839,1881848,1881855,1881863,1881869,1881876,1881882,1881889,1881895,1881904,1881911,1881918,1881925"]