Reklaam sulgub sekundi pärast

PRINTS PHILIP PÕHJUSTAS oma autoga raske avarii

97-aastane Edingburghi hertsog prints Philip, kuninganna Elizabeth II abikaasa, sattus neljapäeval autoavariisse, mille tagajärjel paiskus külili luksusmaastur, mille roolis ta oli. Teises autos olid kaks naist ja beebi, keegi õnneks tõsiselt vigastada ei saanud, vahendab The Sun. 

Prints Philip sattus neljapäeva pärastlõunal Norfolkis liiklusõnnetusse, mille tagajärjel paiskus tema juhitud Range Rover külili. Pealtnägijad tõttasid printsile appi ja aitasid ta sõidukist välja. Prints sõnas politseile, et ere päike oli talle silma paistnud ja segas juhtimist. Politsei kinnitusel olid mõlemad juhid kained.

Teises autos olid kaks naist ja beebi. Philip pääses õnnetusest ehmatusega, teise auto naisjuht sai lõikehaavu, naisreisija aga käsivarrevigastuse ning mõlemad vajasid ka haiglaravi. Beebi jäi imekombel terveks.

Daily Maili kolumnist Richard Kay märkis, et nüüd tekib paramatult küsimus, kas 97-aastasest mehest on ikka tark nii võimsa auto rooli istuda. Kay sõnul on prints hea autojuht, kuid vanusega aeglustub reaktsioonikiirus paratamatult. "Lühidalt: kas prints on nüüd vanuses, kus teda võib pidada kaasliiklejatele ohtlikuks?"