Reklaam sulgub sekundi pärast

PROOVIABIELU HELEN paljastas tõe seoses oma keha eripäraga

Igal inimesel on oma kehaga seoses teatud muresid, millest teised ei pruugigi aru saada, sest neil endil sarnased probleemid puuduvad. Tõsielusaatest "Prooviabielu" tuntust kogunud Helen Kõpp tegi hiljuti sotsiaalmeedias avameelse paljastuse seoses oma keha eripäraga  naine tõdeb, et see on talle palju piinlikkust valmistanud.

Nimelt kannatab Helen hüperhidroosi ehk liighigistamise all. Ta tõdeb, et ravi on küll olemas, kuid praegu saab Helen ilma hakkama. "Kui keegi veel ei ole aru saanud, et mul on liighigistamine, mille üle üks kodanik muret tundis, siis noh, saame teada. See tegelikult suht tüütu, sest mul koolis oli liighigistamise tõttu külm täiega – pluus märg ja istu külmas klassiruumis. Nüüd mind ei häiri enam õnneks, seega polegi lasknud Botoxit kaenla alla."

Helen tõdeb, et tavalised deodorandid tema puhul ei toimi. "Mul on hüperhidroosi tõttu raske leida sobivat deodoranti. Mingi tavaline deodorant nüüd küll vähem higistama ei pane. Kuid olen nõus, deodorant leevendab bakterite ning higi koostoime tõttu tekkinud lõhna."