Reklaam sulgub sekundi pärast

PRUUT NÕUAB, ET pruutneitsi peab enne pulmasid beebikilodest vabanema

Pulmad on erakordne sündmus ja on arusaadav, et abieluranda sõudjad soovivad, et see tähtis päev oleks võimalikult õnnestunud. Üks pruut on õnnestunud pulmapäeva soovimisega aga paljude arvates liiga kaugele läinud, vahendab Metro.co.uk

Nimelt küsis see pruut ühes Facebooki pulmagrupis inimeste arvamust pruuutneitsi ja tema beebikilode kohta. Naine kirjutab, et tema pruutneitsiks valitud sõbranna sünnitas kolm nädalat tagasi, kuid näeb ikka veel välja nii nagu oleks rase. Pruut tahab, et sõbranna võtaks enne pulmi kaalust alla. 

"Tal on natukene üle 3 nädala aega, et kaalust alla võtta, aga ma ei usu, et ta sellega hakkama saab. Ta ei mahu võib-olla isegi oma kleiti. Mina aga ei soovi, et kleiti enam muudetaks, sest seda on juba nii mitu korda muudetud. Sõbranna ise ütleb, et küll ta mahub sellesse," kirjutab pruut. 

Pruudi sõnul ütles pruutneitsi, et tal on igaks juhuks varukleit valmis vaadatud, kuid pruut pole nõus, et kleiti vahetatakse. Pruut küsib grupist nõu, et kas tema poolt oleks vale pruutneitsi välja vahetada, kui tal ei õnnestu kaalust alla võtta. Tal olevat juba ka uus inimene välja vaadatud. 

"Pulmad on vaid korra elus ja ma ei soovi, et pruutneitsi ja tema beebikilod mu pulmad ära rikuvad," lõpetab ta oma kirja. 

Postitus on saanud suure kriitika osaliseks ja seda on kommenteeritud üle tuhande korra. Naine on saanud ka "maailma halvima sõbranna" tiitli. 

"Pruutneitsid ei ole mannekeenid, kes ainult piltidel poseerivad. Need on sinule armsad inimesed, kes sinu kõrval seisavad," kirjutab üks. 

"Kuidas saavad kellegi teise beebikilod sinu pulmad ära rikkuda," imestab teine. 

"Minu viimasest rasedusest on möödas 18 aastat ja ma võitlen ikka veel beebikilodega," sõnab kolmas.