Reklaam sulgub sekundi pärast

Rakvere Buduaari turul saab nautida moebrändi Donna Nordica moešõud

Juba sel laupäeval, 15. novembril toimub Rakvere Põhjakeskuses meeletu Buduaari turg. Ostupidu on kõikidele ostlejatele tasuta ning uksed on avatud 10-18. Nagu ikka Buduaari turgudel, saab ka Rakveres soetada endale Eestimaist moeloomingut. 

Juba sel laupäeval, 15. novembril toimub Rakvere Põhjakeskuses meeletu Buduaari turg. Ostupidu on kõikidele ostlejatele tasuta ning uksed on avatud 10-18. Nagu ikka Buduaari turgudel, saab ka Rakveres soetada endale Eestimaist moeloomingut. 

Buduaari turul on iga aasta kohal kodumaine moebränd Donna Nordica. Seekord saab Rakveres ka nende moešõud nautida. Modellidena astuvad üles Esteetika- ja Tantsukooli tüdrukud. 

Kodumaise noore moebrändi Donna Nordica ehk tõlkes Põhjamaine Naine taga on ema ja tütre tiim. Ema Mai on rohkem disaini ja toote arenduse peal, tütar Moi vastutab juhitimise ja müügi eest. Turundust ja PRi teevad nad koostöös. Kauplust neil seni veel pole, kuid eelneval kokkuleppel on võimalik proovida ja osta nii kodustuudios Kadriorus kui ka nende Facebook lehel eelreklaamitud pop-up poodides.

Ideed kleitideks sünnivad tihti Moi peas, sest ta tunnetab paremini Põhjamaiste eestlannade vajadusi ja meeleolusid. Mai aga pakub ideid uutest värvidest, vormidest ja trendidest, mis rahvuste sulatuspotis Bangkokis silma torkavad ja esile kerkivad. Ideede vahetus käib neil kiirelt fotostriimi abil, sama kiirelt tehakse otsused, kas selline kangas, lõige, värv ja stiil väärib tegemist või mitte. Mõnikord katsetavad nad Mai joonistatud uusi disaine oma Facebooki lehel, küsides klientide arvamusi.

Kohatiste rännakutega eri stiilides kollektsioonide juurde on Donna Nordica oma pooleteistaastase eluaea jooksul panustanud lihtsatele trikotaažkleitidele, mida sobib kanda hommikust õhtuni. Kleidid on värvilised, huvitavate mustritega, tihti visuaalselt salendavad.

Sel sügisel on olnud populaarsed EMMA kleidid, mil erksad optilised mustrid, aga ka lille- ja kassimustrid NURR kleitidel ning puna-kuldsetes toonides rätikumustrid KARMEN kleitidel. Sügistalveks on kohe valmimas uued TUULID, mil mustal põhjal erksad värvid ja mis sobivad aastalõpu pidude hooajaks. Tulemas on ka villasema faktuuriga TALVI kleidid, mille hulgas on nii värvilisi ja suuremustrilisi kui ka pastelseid ja klassikalisi. Jätkatakse armaks saanud hõlmik-kleitide MIMIdega, neid tuleb nii soojemaid kui ka õhemaid ja pidulikuimaid. 

 

Kohtumiseni 15. novembril Rakvere Põhjakeskuses!

Buduaari turu tiim

[gallery ids="1878193,1878200,1878207,1878214,1878221,1878228,1878235"]