Reklaam sulgub sekundi pärast

RASMUS RÄNDVEE Jüri Pootsmannile: Elina Born on su kattekas

Pühapäeval jõudis Kanal 2 teleekraanidele taaskordne humoorikas tele-show "Legendide lahing", kus räpilahingus astuvad üles kuulsad eestlased. Sel korral lähksid vastamisi popstaarid Rasmus Rändvee ning Jüri Pootsmann ning nagu näha, siis teravusi oskavad pillata mõlemad.

Pühapäeval jõudis Kanal 2 teleekraanidele taaskordne humoorikas tele-show "Legendide lahing", kus räpilahingus astuvad üles kuulsad eestlased. Sel korral läksid vastamisi popstaarid Rasmus Rändvee ning Jüri Pootsmann ning nagu näha, siis teravusi oskavad pillata mõlemad.

Nii Rasmus kui ka Jüri on tuule tiibadesse saanud superstaarisaatest - Rasmus napsas võidu nii Karl-Erik Taukari kui ka Elina Borni eest, Pootsmann pani aga superstaarisaate kinni. 

Räpilahingus ütles Rasmus, et Jüri näol on tegu Eesti kõige igavama popstaariga, kes ei oska üldse laulda ning selle peale vastas Jüri, et ta isegi ei mäleta, kes see Rasmus üldse on. 

Siis aga läks Rasmus eriti teravaks ning tuletas meelde, et Jüri viis presidendi vastuvõtule oma ema ning Elina Borni kasutab ta vaid kattekana ehk siis teisisõnu viskas Rasmus õhku teema Jüri seksuaalsete eelistuste kohta.