Reklaam sulgub sekundi pärast

RASVUNUD NAINE kaotas 40 kilogrammi tänu suurele hirmule

Inglismaal elav 43-aastane Chan Vekaria oli aastaid ülekilodega hädas olnud, kuid miski ei muutunud - ta sõi jätkuvalt ebatervislikult ning liikus vähe. Kuid jõudes oma elus etapini, kus tema väike tütar tahtis hakata pargis mängimas käima, tuli naisel silmitsi seista karmi reaalsusega - ta kartis mänguväljakule minekut, sest tundis, et ei jaksa lapsega sammu pidada ega temaga mängida.

Algul saatis ema oma tütrega koos parki tüdruku vanaema või oma õed, kuid samal ajal tundis ta, et on emana läbi kukkunud. Naist häiris teadmine, et ta on ülekaaluline ega suuda liigsest kaalust lahti saada. Sel momendil otsustaski Chan end käsile võtta ja oma hirmust lahti saada ülekilodest vabanemise abil. 

Naine hakkas oma toidukordi üles kirjutama ning jälgima, palju kaloreid ta päevas tegelikult sisse sööb ja kui palju kaloreid tema keha ära kulutab. Toitumise osas Chan järeleandmisi ei teinud ning süvenes põhjalikult detailidesse, et saada teada, kuidas oleks kõige tõhusam ja ühtlasi ka mõistlikum kilodest vabaneda.

Tänu suurtele muudatustele menüüs hakkas Chani kehakaal tasapisi langema ning ta kaotas lõpuks lausa 40 kilogrammi, jõudes oma eesmärgini. Chan tunnistab nüüd, et pärast ülekilodest vabanemist on tema ellu tulnud palju rohkem rõõmu ja elu on huvitavamaks muutunud - ta saab nüüd teha kõiki neid asju, mida ta varem ei jaksanud.

Chan käib nüüd ka regulaarselt trennis ning lubab endale vahel isegi pitsat, kuid siiski mõistlikkuse piires.

Oma tütrega parki mängima minek on ema jaoks tegevus, mida ta nüüdsest peale väga naudib, kuigi varasemalt tundus see lausa hirmus.

Allikas: daily Mail