Koorene kanapasta on ilmselt üks armastatumaid pastaroogasid. Lisaks sellele, et see viib keele alla on kanapastat ka lihtne valmistada, kõht saab korralikult täis ning sööjad jäävad alati rahule, kirjutab Soppa365. Vaja läheb (2-le sööjale): 200 g kanafileed 200 g penne makarone 2 küüslauguküünt 4 dl rõõska koort 100 g riivitud juustu soola ja musta pipart Hakitud värsket peterselli Kirsstomateid Praadimiseks õli Tee nii: Kuumuta praepannil õli keskmisel kuumusel. Tükelda kanafilee suupärasteks tükkideks ning prae segades, kuni kanatükid on kenasti jumekad. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa pannile küüslauk. Prae veel umbes minut aega. Seejärel kalla pannile rõõsk koor, sega läbi, alanda kuumust ja jäta kaste podisema. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Kui pasta on valmis, siis kurna ja lisa kana-koorekastme hulka. Lisa ka riivjuust. Sega õrnalt läbi, lase veel mõned minutid haududa ning serveeri. Serveerides puista peale värsket peterselli ja lisa kirsstomatid.
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Siiri Sisask — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist Siiri Sisaski imelist muusikat kuuleb täna „Laula mu laulu“ saates
Kriss Soonik show — FOTO: Erlend Štaub Ilu ja mood Kevadine Tallinn Fashion Week sai Kalev spaas meeleoluka alguse
Üksinda reisile — FOTO: Depositphotos.com Sisuturundus Üksinda reisile? 7 soovitust, kuidas selleks valmistuda
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad