Need imemaitsvad šokolaadimuffinid valmivad kiirelt ja kergelt. Ka köök püsib korras, sest ained segatakse omavahel kausis. Eriti maitsvad ja suussulavad on muffinid aga järgmisel päeval, kirjutab Soppa365. Vaja läheb (12–14 muffinit): 4 dl nisujahu 2 dl suhkrut 1/2 dl kakaopulbrit 1 tl küpsetuspulbrit 1/2 tl söögisoodat 1/3 tl soola 2 kanamuna 2 dl koort 100 g hapukoort 1 dl õli 2 dl purustatud šokolaaditükke Tee nii: 1. Sega kõik kuivained omavahel kausis, välja arvatud šokolaaditükid. 2. Lisa hulka kanamunad, koor, hapukoor ja õli. Sega taigen tasaseks. 3. Lisa hulka šokolaaditükid, sega korralikult. Jaga taigen võrdselt muffinivormi. Taignast tuleb umbes 12–14 muffinit. 4. Küpseta muffineid 200 kraadi juures umbes 5 minutit ning seejärel alanda kuumust 175 kraadini. Lase neil umbes 10–15 minutit veel küpseda. 5. Kontrolli küpsusastet hambaorgiga. Muffinid on valmis, kui taigen hambaorgi külge kinni ei jää.
Liis Lemsalu — FOTO: Liis Lemsalu/Instagram Seltskonnauudised FOTO LIIS LEMSALU minevikust rabab jalust
Mihkel Raud kallimaga — FOTO: Mihkel Raud/Instagram Seltskonnauudised ELU NAGU FILMIS: MIHKEL RAUA noor pruut sai sõrme tõeliselt glamuurse sõrmuse
Piret Järvis-Milder abikaasa ja lastega — FOTO: Piret Järvis-Milder/Instagram Pere ja kodu IMEARMAS KAADER: PIRET JÄRVIS-MILDERI tütar on nii palju kasvanud
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas