Reklaam sulgub sekundi pärast

RETSEPT: vanaema kodused lihapallid

Lihapalle jumaldavad vist küll kõik, kes vähegi lihatoitude sõbrad. Suurim lihapallide armastaja on vaieldamatult üks propelleriga parimais aastais piisavalt paks meesterahvas, kes süstis seda armastust ka paljudesse lugejatesse. Hea uudis on see, et kodune lihapallitegu ei tohiks kellelegi üle jõu käia, kirjutab Soppa365. 

Vaja läheb: 

1 dl hapukoort

1/2 dl riivsaia

1 sibul

1 spl võid

400 g hakkliha

1 muna

1 tl soola

1/2 tl musta pipart

Näpuotsaga valget pipart

Praadimiseks võid

Tee nii: 

Sega omavahel hapukoor ja riivsai. Lase segul umbes 10 minutit paisuda. Tükelda sibul ja prae see või sees kuldseks. Lase sibulal ära jahtuda. Seejärel sega omavahel kõik ained. Vormi käte vahel umbes Kreeka pähkli suurused pallikesed ning prae pannil või sees lihapalle umbes 3-5 minutit, praadimise ajal lihapalle pannil ringi keerates, et nad igast küljest pruunistuksid.

Kõrvale serveeri kartuliputru ja pruuni kastet. 

Head isu.