Just praegu on käes see imeline aeg, mil värskeid kukeseeni on imelihtne saada ning neist saab loomulikult väga palju kõikvõimalikke maitsvaid roogasid valmistada. Kuid kõige imelisem ja muidugi ka lihtsam on traditsiooniline kukeseenekaste, mis sobib oivaliselt värske kartuli ja tilliga. Just praegu on käes see imeline aeg, mil värskeid kukeseeni on imelihtne saada ning neist saab loomulikult väga palju kõikvõimalikke maitsvaid roogasid valmistada. Kuid kõige imelisem ja muidugi ka lihtsam on traditsiooniline kukeseenekaste, mis sobib oivaliselt värske kartuli ja tilliga. Antud retsepti puhul on praadimisel kasutatud võid, kuid sa võid selle asendada ka kookosrasva või ghee'ga. Vaja läheb: 50 g võid1 sibul300-400 g kukeseeni2 dl hapukoortsoola-piparttilli Kui soovid, võid hapukoore asendada piimaga ning kastme paksendamiseks kasutada pisut nisujahu või miks mitte ka tatrajahu. Tee nii: Sulata pannil või, prae selles sibul ja kukeseened kergelt läbi. Lisa hapukoor. Lase keema tõusta. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tilliga. Serveeri koos värske kartuliga.
Henri Aruküla — FOTO: Algis Pauljukaitis Buduaari sõnumid Kas sina oled näinud esinemas Eesti ainukest LED-saksofonisti?
Joel Ostrat — FOTO: Joel Ostrat/Instagram Köök ja söök RETSEPT: JOEL OSTRATI Big Mac tortilla on lihtsalt võimas
Maskis laulja saatetegelased — FOTO: AS All Media Eesti Lahedat lugemist „Maskis laulja“ teises saates on luksust, võluloomi ja nuustikuid!
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad
Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik! — FOTO: Pexels.com Sisuturundus Ka juhtmega varstolmuimeja võib olla parim valik!