Reklaam sulgub sekundi pärast

RIHANNA FOTO AJAS naised kihama: “Kui Rihanna seda ei tee, ei tee enam ka meie!”

Kas tead seda tunnet, kui enne väljaminekut oled lihtsalt liiga laisk ja ei jaksa mitte kuidagi oma kehakarvu ära raseerida? Ka popstaar Rihannale on see tunne tuttav ning hiljuti ta raseerimata jalakarvadega fotokaamera ette jäigi, kirjutab Woman`s Health. 

Meie, naised, pole siia ilma sündinud selleks, et kellelegi silmailu pakkuda, vaid selleks, et olla meie ise. Aastate jooksul on ühiskond aga surunud peale iluideaale, mille kohaselt peavad naisel olema raseeritud jalad ja kaenlaaugud. Jama puha!

Välismaine meedia on juba varasemalt kirjutanud, et kõikidel huvitavatel naistel on kaenlakarvad. Nendeks on näiteks Paris Jackson, Madonna ja Juliette Lewis. Kui vaadata Rihanna hiljutist Instagrami fotot, siis võib tõdeda, et huvitavatel naistel on ka jalakarvad. 

Kehapositiivsust ja feminismi pooldav popstaar Rihanna avaldas sotsiaalmeedias fotoseeria, kus ta päikest püüab. Fännide tähelepanu osaks said koheselt naise raseerimata jalakarvad ning kommentaarid paljastasid üllatava muutuse meie ühiskonnas. Vihaste kommentaaride asemel kogusid pildid hetkega hoopis hulgaliselt positiivset vastukaja, mille kohaselt julgeb aina enam naisi olla need, kes nad tõeliselt on - mina ise. 

"Kui Rihanna avaldab bikiinifoto, kus tal on karvased jalad, siis ei jaksa ka mina enam enda omasid raseerida, mis siis, et ühiskond seda peale surub," kirjutas üks kommenteerija. 

Osa naistest on lausa teatanud, et kavatsevad raseerimise täielikult ära lõpetada ning paljusid ootabki nüüd ees loomulik suvi, ilma igasuguse stressita raseerimise pärast. 

"Rihannal on Instagramis karvased jalad. Seega on täiesti mõttetu tulla mulle virisema minu pikkade karvade tõttu! Kui Rihanna võib, võin ka mina," kirjutas teine.