Reklaam sulgub sekundi pärast

RIIVATU PEPULAKS: mis värk meestel sellega on?

Miks meeste jaoks seksi ajal naiste tagumikule laksu andmine nii erutav on? Enamik mehi teeb seda ja siin ei mängi rolli isegi see, kas tegemist on muidu dominantse tüübiga või mitte. Selles on midagi väga ürgset. Mis meestele selle juures nii väga meeldib? 

Miks meestele seksi ajal naiste tagumikule laksu andmine nii erutav on? Enamik mehi teeb seda ja siin ei mängi rolli isegi see, kas tegemist on muidu dominantse tüübiga või mitte. Selles on midagi väga ürgset. Mis meestele selle juures nii väga meeldib? Laksu kõla? Soov end hetkeks riivatult tunda? Ehk peitub põhjus hoopiski lapsepõlves? Või on asi kõiges eelnevas? Veebilehel Reddit tunnistasid mehed, miks see neile siis tegelikult nii väga meeldib. 

Igale mehele meeldib tema naise tagumik - selles pole kahtlustki. Neile meeldib kõik sellega seonduv. Nad tahavad seda katsuda, pigistada ning sellele laksu anda. 

Paljud mehed armastavad naise tagumikule laksu anda, sest see paneb naise tuharad mõnusalt võbisema ja meestele meeldib selline vaatepilt mingil põhjusel meeletult. 

Ka laksu heli mõjub osadele meestest väga erutavalt. 

Üks meestest mainis diskussioonis, et tema jaoks on kõige erutavam laksu andmise juures kombinatsioon kõigest eelnevast - silmad naudivad, kuidas naise tuharad võbisevad, kõrvad kuulevad laksu heli ja samal ajal naist oma käte vahel hoides pole lihtsalt midagi paremat võimalik ette kujutadagi. 

rebelcircus.com