Reklaam sulgub sekundi pärast

RUMALAIM ASI, mida paljud naised oma juustega teevad

Kaunid ja hoolitsetud juuksed on naisele ehteks, mis lisavad enesekindlust ja muudavad üldpildi veelgi säravamaks ning selleks, et kiharad oleksid terved ja tugevad, tuleb nende eest õigete meetoditega hoolt kanda. Paraku tehakse tihtipeale vigu aga seal, kus seda ettegi arvata ei oskaks.


Kaunid ja hoolitsetud juuksed on naisele ehteks, mis lisavad enesekindlust ja muudavad üldpildi veelgi säravamaks ning selleks, et kiharad oleksid terved ja tugevad, tuleb nende eest õigete meetoditega hoolt kanda. Paraku tehakse tihtipeale vigu aga seal, kus seda ettegi ei oskaks arvata.

Nimelt selgub, et paljud naised valivad juuste pesemiseks õhtuse aja ning selle asemel, et anda juustele võimalus naturaalsel moel kuivada, minnakse märgade juustega voodisse. See aga lõhub juukseid, sest kontakt padjaga tekitab hõõrdumise ning selle tulemusena võivad juuksed katkeda ning lisaks tekivad suured pusad.

Pusade lahtikammimine tähendab aga enamasti juuste kadu ja samuti lõhutakse sel moel juukseid.

Ideaalis võiks juustel lasta kuivada, enne kui voodisse minnakse, ning märjalt kammida ei tohiks neid samuti.

Juuksed on märjana kõige nõrgemad ja sellest tulenevalt ei tohiks märga juuksekarva mingil moel töödelda. Kui sa näiteks paned oma märjad juuksed ööseks patsi või krunni kinni, lõhud neid samuti ning riskid juuste väljalangemisega.

Allikas: cosmopolitan